2777
2789
عنوان

تب بچه ی 9ماهه..میشه کمکم کنین🙁🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ببرش دکتر ولی خدای نکرده اگر تبش خ رفت بالا و کنترل نشد دو براربر وزنش بعلاوه ۳ قطره استا بده تا یک ساعت اگر تبش پایین نیمد باید پروفن بدی بچه من ۸ نیم کیلو بود ۲.۵ سی سی بروفن نمیدونم قطرشو ولی حتما معدش پر باشه 

تا فردا میتونم تو خونه نگهش داذم؟؟ یا الان ببرمش درمانگاه؟؟

بب. تبش بالاس.دکترعمونی بلاخره دکتره دیگه.فرداهم ببرش متخصص

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

عزیزم ببرش دکی.منم چندباربچم بدحال شد ازشانس تعطیلی بود و دکترعمومی فقط بود.منتها یه تجربه ایدارم چندروز بچم تب کرد خوب هم نمیشد هی تبشو اوردیم پایین بردیمش دکی ازمایش خون و ادرار نوشت خونش که هیچی نبود ادرار نشد ازش بگیرم یکی یهم گفت رودل کرده بچت ناشتا بهش خاکشیر دادم خوب شد😊البته اشتهای غذا خوردنم نداشت ها.هر تبی مال رودل نیست البته.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
سلام عزیزم . حال بچت خوبه ؟

سلام..قربونت برم.بردمش دکتر ایبوپروفن داد و برا عفونت گلوشم یه شربت دیگه داد..تبش خوب شده ایبوپروفن نمیدم دیگه..ولی بیقراری داده و کم حوصلس.میتونه از دندونش باشه؟؟یا مال سرماخوردگیشه؟

سلام..قربونت برم.بردمش دکتر ایبوپروفن داد و برا عفونت گلوشم یه شربت دیگه داد..تبش خوب شده ایبوپروفن ...

خداروشکر امیدوارم همیشه خوب و خوش باشه .

احتمالا مال هردوشه .