دخترم از سه صبح تا الان تب داره پاشویه و قطره استامینوفن میدم کنترل میشه...میخاستم ببینم ایا میتونه سرماخوردگی باشه؟؟دوتا دندونشم جوانه زده یا از دندونشه؟؟نگرانشم
از شانسم همیشه بلایی که سربچم میاد میخوره به تعطیلی🙁🙁
لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4 شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو این سن تب خیلی خطرناکی باید مراقب باشی بالا نره.اگه پایین نمیاد حتما دکتر ببرش.دخترم 2بار بر اثر تب بالا تشنج کرد خیلی ناراحتم که سهل انگاری کردم.یه بار 9ماهگی یه بار دو سالگی
بلاتکلیف مانده ام میان آدمها،آدمند یا بازیگر.ومن لابه لای این همه آدم دچار غربتم!!!!