2777
2789
عنوان

تب بچه ی 9ماهه..میشه کمکم کنین🙁🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 43 پست

رودل نداره؟یکی ازعلامتای رودل تب هس

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این سن تب خیلی خطرناکی باید مراقب باشی بالا نره.اگه پایین نمیاد حتما دکتر ببرش.دخترم 2بار بر اثر تب بالا تشنج کرد خیلی ناراحتم که سهل انگاری کردم.یه بار 9ماهگی یه بار دو سالگی

بلاتکلیف مانده ام میان آدمها،آدمند یا بازیگر.ومن لابه لای این همه آدم دچار غربتم!!!!
من دوقلوهام تا ۴۰درحه هم تب کردن ازمایش و... ازشون گرفتم چیزی نبود دکتر گفت از دندوناش 

والا من پیش فوق تخصص میبرم.دقیقا هفته پیش دخترم تب داشت بهش که گفتم برای دندونه دقیقا همین حرف و زد

تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهان را.تومرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را.

برا چی نمیبری دکتر ؟ جرا تب رو جدی نمیگیرین ؟ خواهر زاده من بخاطره همین تب تشنج کرد و ی هفته بیمارستان بستری شد. ۹ ماهشم هست 

در زندگیه من از مُحبت هیچ خاری گل نشد ...
الان ببرم درمانگاه پزشک عمومی هست..اشکال نداره؟؟

نمید‌ونم گلم

من بردم دکترعمومی امپولم زدن.اخه تب اصلا شوخی بردارنیس .حتماسیب رو بده معجزه میکنه

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
اگه دیدی فردا علایم دیگه مثل سرفه و اینا پیدا کرد,دیگه شک کن سرماخورده,وگرنه تو این سن بیشتر از دندو ...

تا فردا میتونم تو خونه نگهش داذم؟؟ یا الان ببرمش درمانگاه؟؟