2777
2789

سلام خانوما.یماه پیش موهامو دکلره کردم الان موهام خیس باشه کشششش میاد همش.این ینی موهام کاملا ا بین رفته مگ ن؟اوففف راه درمانی هم داره یا واقعا درد بی درمونه؟

بی درمونه مگر کراتین کنی

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کاری کن

نیم ساعت قبل حمام روغن زیتون و روغن نارگیلو گرم کن به موهات بزن روش کلاه رنگ بکش بعد برو حمام

نرم کننده و سرم و ماسک بزن ببین بازم کش میاد یا نه

سه روز یه بار

اگه جواب نداد چاره ای نیست باید بزنی

یه کاری کن نیم ساعت قبل حمام روغن زیتون و روغن نارگیلو گرم کن به موهات بزن روش کلاه رنگ بکش بعد برو ...

خدت امتحان کردی اینو عزیزم؟اخه من خیلی مراقبت میکنم ک ماسک و سرم و روغن کرچک همییییشه

اخه خیلی بلنده😫 ینی چی کم کم کوتاه کنم.

منظورم اینه یهو‌نری کوپ بزنی .من باشم یواش یواش کوتاه میکنم مثلاهر دوماه ده سانت .شما دوس داری کلا میتونی کوتاه کنی راحت شی ولی چون خیلی بلنده و حتما عادت کردی شاید دوس نداشته باشی یکدفعه همه رو بزنی