2777
2789
عنوان

خانما که تجربه زایمان طبیعی دارن زود بیایین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 92 پست

مبارک باشه

با پای باز قر کمر بده، که بچه بیاد تو لگن. ۳۷ هفته بچه کامله ولی وزنش ممکنه کم باشه. به نظر من اهمیت نده به اینکه اذیت میکنن و .. برو بیمارستان که بچه رو هی چک کنن. خرما و ... هم بخور که انرژی بگیری. 

من زایمان فوق العاده راحتی داشتم . البته ناگفته نماند دوران بارداری ورزش و کلاسای بارداری رو می رفتم ...

مرسی عزیزم عالیه این کلاسا منم رفتم 

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامت باشی عزیزم میخوام یکم ورزش کنم بعد برم چون میگه اولش فقط اذیتت میکنن بزار دردت شدید شد برو

میکن با هر دردت نفست رو بکش توو

بعد ول کن

ورزش عالیه

ارامش داشته باش

سوره انا انزلنا رو بخون هفت بار برای زایمان راحت

‍ ‍ ✳️ اعمال مذهبی موقع زایمان👇

💐سه بار سوره توحید بخواند و به حضرت زهرا هدیه کند تا زایمان راحت باشد.

💐حین زایمان خودش یا اگر نتوانست اطرافیان، سوره انشقاق و ناد علی بخوانند.

میکن با هر دردت نفست رو بکش توو بعد ول کن ورزش عالیه ارامش داشته باش سوره انا انزلنا رو بخون هفت ...

💟کاهش زمان و دردهای زایمان طبیعی با تکنیک تنفس

زمانی که اولین دردها شروع شد، فاصله بین آنها زیاد بود در هنگام درد میتوانید دم عمیق و بازدم عمیق طولانی داشته باشید
زمانی که دردها زیاد میشود طبیعتا شما اصلاً نمیتوانید دم و بازدم عمیق انجام دهید بهتر است دم ها را بشکنید یعنی چندتا دم کوتاه و پشت سر هم بگیرید و  یک بازدم طولانی داشته باشید.
بدون شک تکنیک تنفس تاثیر فوق العاده ای در کاهش استرس،درد و زمان زایمان خواهد داشت میتوانید تکنیک تنفس را طی ماه های آخر بارداری در خانه تمرین کنید
❌کپی🙏فوروارد
https://telegram.me/joinchat/AAAAAEF8595OFtX31r0ThQ

مبارک باشه با پای باز قر کمر بده، که بچه بیاد تو لگن. ۳۷ هفته بچه کامله ولی وزنش ممکنه کم باشه. به ...

مرسی از راهنماییت عزیزم حتما اره کامله دکتر خودش گفت برو خودتو اماده کن واسه زایمان وزنش اخرین بار چند روز پیش ۲پ۳۱۰۰بود

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊
وا چ ترسی عزیزم؟ فقط هر چی میگن گوش کن و درست روی تخت قرار بگیری راحته, ی چیزی مثل سفیده تخم مرغ از ...

اره دیروز تا الان ازم میاد

میکن با هر دردت نفست رو بکش توو بعد ول کن ورزش عالیه ارامش داشته باش سوره انا انزلنا رو بخون هفت ...

مرسی عزیزم

خدا روشکر . پس الان باید اماده اماده باشی گلم . مطمینا زایمان راحت و خوبی خواهی داشت .اصلا نترس که ب ...

مرسی عزیزم دعام کن