2777
2789
عنوان

خانما که تجربه زایمان طبیعی دارن زود بیایین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 92 پست
گل گاو زبون بخور اگه موقع زايمانت باشه دردت شديد ميشه اگه نباشه دردت قطع ميشه 

میگن خوب نیست رو قلب بچه ممکنه تاثیر بزاره این درسته؟

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترم گفت گفت بچت کامله هرچه زودتر بیاد بهتره

دکترت چرت گفته 

تا وقتی امکانش هست تو شکمت بمونه برای چی تحریک بشه و زود دنیا بیاد ؟

هر هفته میدونی چقدر رو رشدش تإثیر داره؟

زمانه باز شدن دهانه رحم در افراد مختلف متفاوته وبستگی به بدن فرد داره .من اصلا دردی نداشتم دهانه رحمم چهار یانت باز شده بودو از زمان شروع درد تا به دنیا امدن بچه کلا یه ساعت و نیم طول کشید

میگن خوب نیست رو قلب بچه ممکنه تاثیر بزاره این درسته؟

فكر نكنم 😐😐چون تو بيمارستان هم به من گفتن 

از ان روزي كه با شلاق خون ديوار چين را ساختند ادميت مرده بود گرچه ادم زنده بود
عهههه پس درد زایمانه به سلامتی یکیو خبر کن برید بیمارستان

سلامت باشی عزیزم میخوام یکم ورزش کنم بعد برم چون میگه اولش فقط اذیتت میکنن بزار دردت شدید شد برو

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊
دکترت چرت گفته  تا وقتی امکانش هست تو شکمت بمونه برای چی تحریک بشه و زود دنیا بیاد ؟ هر هفته ...

آره منم موافقم.. هر چقد دیر بیاد بچه کاملتره..

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉
۳ ساعت پیش

یه سر برو زایشگاه اونجا تست ازت می گیرن و معاینه ات می کنن اگه زمان زایمانت باشه پذیرش می شی و دکترت خبر می کنن اگر هم نه خیالت راحت می شه 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

زمانه باز شدن دهانه رحم در افراد مختلف متفاوته وبستگی به بدن فرد داره .من اصلا دردی نداشتم دهانه رحم ...

خوشبحالت ماشاالله کاش منم اینجور باشم

یه سر برو زایشگاه اونجا تست ازت می گیرن و معاینه ات می کنن اگه زمان زایمانت باشه پذیرش می شی و دکترت ...

اره باید برم یه سری بزنم

اگه می گیره و ول می کنه احتمال داره درد زایمان باشه برو زایشگاه 

ساک زایمانت آماده است ؟ 

اگه نیست بسپر به مادرت که بیاد و برات آمادش کنه بیاره

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

من خیلی خیلی میترسم طبیعی زایمان کنم.. خوشبحالت ک دل و جیگرشو داری .. انشاا.... راحت تموم شی خبرش ...

عزیزم منم میترسم ولی خوب چون کلاس رفتم فهمیدم چه فوایدی داره و چقدر واسه مادر و بچه خوبه ترسم ریخت چشم حتما میام میگم

خوشبحالت ماشاالله کاش منم اینجور باشم

من زایمان فوق العاده راحتی داشتم . البته ناگفته نماند دوران بارداری ورزش و کلاسای بارداری رو می رفتم . ان شاالله شما هم زایمان رحتی خواهی داشت . پیشاپیش تولد نی نی مبارک

اگه می گیره و ول می کنه احتمال داره درد زایمان باشه برو زایشگاه  ساک زایمانت آماده است ؟  ...

اره امادست فقط باید برم دوش بگیرم