2777
2789
عنوان

خانما که تجربه زایمان طبیعی دارن زود بیایین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 92 پست
اگه کلاس های آمادگی برای زایمان رفته باشی و ورزش هاش انجام داده باشی زایمانت خیلی خوب و راحته

اره رفتم خیلی خوبه

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

کلاس ک میگی,رفتی,تختش تاشو هست,دقیقا کمرت رو بزار جایی ک تخت رو یکم بالا میارن کمر ب بالا رو اون تیکه باشی,و با سن ب پایینت رو هوا میشه تقریبا,بعد پاهاتو با دستان بگیر و فشار بده سمت شکمت,از بالا هم سر و گردنتو فشار بده سمت سینه ت,

این واسه وقت به ک بچه میخواد,بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراقب خودت باش عزیزم  ان شالله خیلی راحت زایمان کنی مهربون ان شالله به شادی نی نی رو بغل بگیر ...

ممنون عزیزدلم انشالله 😙😙🌷🌷🌷🌷🌷

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊
مرسی از راهنماییت عزیزم حتما اره کامله دکتر خودش گفت برو خودتو اماده کن واسه زایمان وزنش اخرین بار چ ...

موفق باشی، من نتونستم طبیعی زایمان کنم، ۲۰ ساعت درد کشیدم اما نشد، امیدوارم برای شما خوب بگذره. حالا نترسین اینو بهت گفتم  

یه چیز دیگه تو بیمارستان اصلا منو اذیت نکردن . نگران نباش

جدی خداروشکر بیمارستانی که من هم میخوام برم میگن خوبه خداکنه که اذیت نشم

موفق باشی، من نتونستم طبیعی زایمان کنم، ۲۰ ساعت درد کشیدم اما نشد، امیدوارم برای شما خوب بگذره. حالا ...

اخی عزیزم نه بابا انشاالله خدا کمک میکنه

اووه,واس من یهودی اومد,اونم کم نبوزا زیاد بود

واسه من کم میاد 

کلاس ک میگی,رفتی,تختش تاشو هست,دقیقا کمرت رو بزار جایی ک تخت رو یکم بالا میارن کمر ب بالا رو اون تیک ...

عزیزم موقع درد کشیدن و زایمانت اگر یادی کنی و برامون عاقبت ب خیری بخوای ممنونت میشم.

ان شالله زایمان راحتی داشته باشی

ان شاالله که همین طوره و اذیت نمیشی و یه خاطره خوب برات میمونه درست مثل من

انشاالله ♥️

عزیزم موقع درد کشیدن و زایمانت اگر یادی کنی و برامون عاقبت ب خیری بخوای ممنونت میشم. ان شالله زایما ...

خیالت راحت عزیزم یه لیست دارم واسه کسایی که باید دعا کنم حتما شما هم اضافه میکنم😙

میتونم بپرسم کدوم بیمارستان می خوای بری؟

بله فاطمه الزهرا اهواز