دیشب خونشون بودم یهو دیدم اومد تو اتاق یه پاکت بهم داد گفت عزیزم پیشاپیش تولدت مبارک اینم کادوی تولدت ، حالا یکماه دیگه تولده منم خیلی اصرار کردم و نگرفتم کادو گفتم اصلا قبول نمیکنم الان اومدم خونه دیدم پاکت گذاشته تو کیفم پونصد هزار تومنه ، الان زنگ زدم کلی تشکر کردم گفت قابلتو نداشت و از این حرفا ، خواستم بیام بهتون بگم که مادر شوهر خوب هم هست، البته من مادر شوهرم یه مدتیه خدایی با من خیلی خوب شده اوایل ازدواجمون با من مخالف بود ولی از وقتی شوهرم ورشکست کرد دید من اصلا به کسی از سختیای زندگیم نمیگم و خانوادم پشت شوهرمن با من خیلی خوب شده
ای جانم چقدرم عالی برا همین همیشه میگم ازدواج واقعن بلوغ عقلی و فکری لازم داره کسیکه بتونه مسیولیت پ ...
فعلا که هنوز چهل پنجاه تومن بدهکاریم اما باز خداروشکر میکنم که بهمون صبر و دل بزرگ داده ، بالاخره این روزا تموم میشه ولی واقعا من همه اطرافیانمو شناختم تا وقتی پول داشتیم همه دور و برمون بودن تو این یکسال بجز خانواده درجه یک شوهرم و خانواده خودم هیچکس حالمونم نپرسید
ممنون گلم، عزیزم زندگی همیشه پستی و بلندی داره باید پشت هم باشیم تو سختیا، ما روزای خیلی سختی رو گذر ...
يه سوال چجوري شد كه متوجه شدن مامانت اينا كمك كردن يا اينكه متوجه شدن شما داري خانمي ميكني منم ٥ ساله كه اوضاع شوهرم داغونه و مامانم اينا تا حدي ساپورت ميكنن اما چون هيچي برو خودم نميارم كه اوضاع خوب نيست با اينكه خير دارن شوهرم بيكاره اما فكر ميكنن اوضاعمون گل و بلبله و هيچي نميگن گاهي از خودم حرسم ميگيره كه جلوشون حفظ ظاهر الكي ميكنم ولي خوب ذاتمم جوري نيست بتونم ناله كنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم چرا موضوعات هرروز سایت ویروسیه. یعنی یه نفر در مورد یه موضوعی تاپیک بزنه حداقل تا شب دویست تا از اون موضوع تاپیک میزنن. کاربر ستاااارررره یه ساعت پیش تاپیک زده بود که عمه شوهرش برای عروسش تولد گرفته و کادو سکه داده. الانم که مادرشوهر شما پونصد تومن کادوی تولد داره. کاربرای عزیز این داستان ادامه دارد. تا شب منتظر سیل عظیمی از این سبک تاپیک ها باشید🙄🙄🙄🙄🙄