دیشب خونشون بودم یهو دیدم اومد تو اتاق یه پاکت بهم داد گفت عزیزم پیشاپیش تولدت مبارک اینم کادوی تولدت ، حالا یکماه دیگه تولده منم خیلی اصرار کردم و نگرفتم کادو گفتم اصلا قبول نمیکنم الان اومدم خونه دیدم پاکت گذاشته تو کیفم پونصد هزار تومنه ، الان زنگ زدم کلی تشکر کردم گفت قابلتو نداشت و از این حرفا ، خواستم بیام بهتون بگم که مادر شوهر خوب هم هست، البته من مادر شوهرم یه مدتیه خدایی با من خیلی خوب شده اوایل ازدواجمون با من مخالف بود ولی از وقتی شوهرم ورشکست کرد دید من اصلا به کسی از سختیای زندگیم نمیگم و خانوادم پشت شوهرمن با من خیلی خوب شده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوشبخت باشی عزیزم تافت یادت نره هفته ای یبار بزن به مادرشوهرت از این حالت درنیاد😆😅😅😅
برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
عزیزم😍اولا تولدت مبارک خانوم گل دوما ایشالا همیشه خوشبخت باشی و پشت هم باشین چقدر فهمیده بودی پس که ...
ممنون گلم، عزیزم زندگی همیشه پستی و بلندی داره باید پشت هم باشیم تو سختیا، ما روزای خیلی سختی رو گذروندیم یه روزایی که حتی من پول نداشتم برا بچم پوشک بخرم اما مادرم تو این یکسال همه جوره هوامو داشت الان خانواده همسر همجا میگن عروس فقط فلانی که اول ازدواجش با وجود ی بچه تو این سختی خم ب ابرو نیورد
چ مادرشوهر با شخصیتی که شرایطتو درک کرده و خیلیم مودبانه کمک مالی کرده بهتون آفرین ب شعورش👏👏👏👏
دقیقا، اول کاه رمضان هم کلی برامون خرید کرد گفت ما رسممونه ماه رمضون برا عروسمون مواد غذایی میبریم من خیلی ناراحت شدم قبول نکردم گفت پس چطور مادرت برات خرید میکنه قبول میکنی از من قبول نمیکنی که وظیفمه