2777
2789
عنوان

مادر شوهرم کلدوی تولدمو زودتر داد

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 37 پست

عزیزم😍اولا تولدت مبارک خانوم گل دوما ایشالا همیشه خوشبخت باشی و پشت هم باشین چقدر فهمیده بودی پس که هوای همسرتو داشتی دمت گرم👍👍👌😘

خدا مادر و پدر هر دوتونو حفط کنه که هواتونو دارن😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبخت باشی عزیزم تافت یادت نره هفته ای یبار بزن به مادرشوهرت از این حالت درنیاد😆😅😅😅

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

مادرشوهر منم همینجوره حالا نه اینقدر زیاد ولی هرسال شب قبلش چه جشن بگیرم چه نگیرم پول و میزاره تو پاکت میاره نیم ساعت میشینه و میره

حتی شده ۲۰ تومن

ارزشش برام خیلی زیاده

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍

منم تولدت شوهرم یک شهریوره منم هیچی پول ندارم حالا مادر شوهرم اومده میگه من ۱۰۰تومن بهت میدم روش پول بزار برای شوهرت عینک افتابی بخر خیلی خوشحال شدم خداییش چون چند ساله بهم میگه میخوام بخرم نمیگیرم

خدایا شکرت 

خوشبحالت دست مادرشوهرتم دردنکنه وشمارو براهم حفظ کنه

مادرشوهر خوب هست ولی قسمت مانشده 

مادرشوهرمن دوس داره از همه پول بکنه ولی خودش اصلا دست به جیبش نزنه(آخه اگه نداشته باشه آدم حرصش نمیگیره که هیچ درک هم میکنه وکمکش هم میکنه)

💔تنهایی بهتر از باهم بودن های خالیست 💔برای مشکلم وحاجت رواشدنم محتاجم به دعاهاتون🌷🌹
عزیزم😍اولا تولدت مبارک خانوم گل دوما ایشالا همیشه خوشبخت باشی و پشت هم باشین چقدر فهمیده بودی پس که ...

ممنون گلم، عزیزم زندگی همیشه پستی و بلندی داره باید پشت هم باشیم تو سختیا، ما روزای خیلی سختی رو گذروندیم یه روزایی که حتی من پول نداشتم برا بچم پوشک بخرم اما مادرم تو این یکسال همه جوره هوامو داشت الان خانواده همسر همجا میگن عروس فقط فلانی که اول ازدواجش با وجود ی بچه تو این سختی خم ب ابرو نیورد 

مادرشوهر منم همینجوره حالا نه اینقدر زیاد ولی هرسال شب قبلش چه جشن بگیرم چه نگیرم پول و میزاره تو پا ...

منم هر سال کادو بهم داده و عیدی هم بیشتر از بقیه بهم میده خدایی

ممنون گلم، عزیزم زندگی همیشه پستی و بلندی داره باید پشت هم باشیم تو سختیا، ما روزای خیلی سختی رو گذر ...

ای جانم چقدرم عالی برا همین همیشه میگم ازدواج واقعن بلوغ عقلی و فکری لازم داره کسیکه بتونه مسیولیت پذیر باشه دمت گرم خداروشکر که الان وضعتون خوب شده عزیزم

چ مادرشوهر با شخصیتی که شرایطتو درک کرده و خیلیم مودبانه کمک مالی کرده بهتون آفرین ب شعورش👏👏👏👏

دقیقا، اول کاه رمضان هم کلی برامون خرید کرد گفت ما رسممونه ماه رمضون برا عروسمون مواد غذایی میبریم من خیلی ناراحت شدم قبول نکردم گفت پس چطور مادرت برات خرید میکنه قبول میکنی از من قبول نمیکنی که وظیفمه