2777
2789
خوب تو عقد هر وقتی خواستن ......کنن قبلش دورکعت میخونیم 😁

نه ديگه، شب زفاف اسمش روشه،،، شبي كه ديگه ميري زير يه سقف و زندگي زناشوييتون شروع ميشه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فکر کردم میخوای راهنمایی کنی چه مردایی رو انتخاب نکنیم

اونكه كاملا مشخصه،، بدترين مرد ، مرد بچه ننه ست،،، دعا كن شوهر بچه ننه گيرت نياد،،، مورد زياده ها، اما از نظر من اين از همش مهمتره

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
آخه پسرا حوصله اینکارو ندارن😀

بايد توجيهشون كرد

خرافاتی نباشید تو روخدا یکم فک کنید به چیزهایی که میشنوید

شما فكر كن خرافاته

خرافاتی نباشید تو روخدا یکم فک کنید به چیزهایی که میشنوید

ضمنا من هرچيزي رو از هركسي قبول نميكنم

من وظيفه خودم ديدم چيزي رو كه ميدونم بگم،،، خود دانيد، خواستيد استفاده كنيد، نخواستيدم از دستتون در رفته

من اینو قبلا شنیده بودم شوورمو پیدا کنم میخونم ☺

ان شالله خوبشو پيدا كني

ميگم باشه     من چند سال پيش كلاس ميرفتم يه جور كارگاه خانواده بود خانومه گفت دخترخانم ...

🚩🚩بنظره اون خانوم،  بلادهای کفر و فساد هم قبل از... دورکعت میخونن که همه جوره حوایجشون تأمین تر ه؟؟   بنظر من اونا بجای دورکعت 120 و دو رکعت میخونن. 

ول کنین تورو وجدانتون .....دورکعت یا دوهزار رکعت بخونین به عشق خوده پروردگار...ول کنین این خرافاتی که هی این گفته اون فرموده فلان کنین بیسار میشه!! بابا عقل هم یاره خوشیه،،،، به هرکی قبول دارین قسم با دو رکعت  حواااااااااایج دنیا و آخرت تامین نمیشه .  فکر میخواد، عقل میخواد، پول میخواد ، برنامه ریزی میخواد ، همدلی و سازش و گذشت میخواد ، مسوولین متعهد و دلسوز میخواد که گ...ه نزنن به اقتصاو و دین و دنیای ملت.....

بیخیاااال،،،حالم خراب شد اصلا..

✋✋ من معذرت میخوام از همه.. شما درست میگید. چشم. من دارم اشتباه میکنم. ...هر چی شما بگید درسته..👋👋👋👋👋

نه ديگه، شب زفاف اسمش روشه،،، شبي كه ديگه ميري زير يه سقف و زندگي زناشوييتون شروع ميشه

فکر نمیکنم ایرادی داشته باشه دورکعت نمازو زود تر بخونن و زودتر شروع کنن ولییییییی من پایم 😄😄😄هر چی شما بگین

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 
🚩🚩بنظره اون خانوم،  بلادهای کفر و فساد هم قبل از... دورکعت میخونن که همه جوره حوایجشون تأمین ...

صددرصد درست میفرمایین   ولی نماز ارامش میده درسته با شما موافقم ولی این مردم ستم دیده فقط از روی امید واهی به نماز رو میارن نه اینکه تنبل باشن فقط میخوان دلخوش باشن

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 

من اینو میدونستم همه جا هم نوشته چیز عجیبی نبود ولی ما نخوندیم

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
من اینو میدونستم همه جا هم نوشته چیز عجیبی نبود ولی ما نخوندیم    

من گفتم چيز عجيبيه؟؟؟!!!! 

مطمىنا خيليا اينو نشنيدن

منم نخوندم چون نشنيده بودم