2777
2789
وااا حالا ما هنوز شوور نکردیم‌که به اونجاش برسیم‌ولی هرکی رسید بعدنمار مارم دعا کنه😁

ان شالله يه ازدواج خوب داشته باشي

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
نمازم داشت😂😂😂😂😂

بله ديگه، دو ركعت نماز داره،، كه البته معمولا كسي نميدونه و انجام نميده

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کردم راه حلی برای اونایی که مشکل ازدواج دارند داری

من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین
ميگم باشه     من چند سال پيش كلاس ميرفتم يه جور كارگاه خانواده بود خانومه گفت دخترخانم ...

خوب تو عقد هر وقتی خواستن ......کنن قبلش دورکعت میخونیم 😁

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 

همه اينا شرط داره،،،، شرطشم اينه كه تا اون زمان هنوز باكره باشي،،، خانومه ميگفت روز عقد دخترم،، بعد از محضر دامادمو كشيدم كنار و بهش گفتم اين دختر من تا روز عروسي دست تو امانت،، و توجيهش كردم 

ميگم باشه     من چند سال پيش كلاس ميرفتم يه جور كارگاه خانواده بود خانومه گفت دخترخانم ...

صد درصد خانمای نامزد تا وقتی نرفتن خونه خودشون و عروسی نگرفتن اصلا نباید رابطه داشته باشند اونم رابطه کامل فقط معاشعه 

مثل برگ برنده براشون میمونه چون این دوران دورانه شناخته حالا من بیشتر بعد روانشناسیشو گفتم😆

🌸💕

من مجردم،اومدم گفتم شایدیه چیزمهم میخای بگی😐 ج دونم درموردانتخاب همسرواینا

چيز كمي نبود،،، اينكه هرچي حاجت و خواسته داشته باشي و بهش برسي، واقعا كمه؟