2777
2789
عنوان

قول شوهرم

761 بازدید | 37 پست

سلام دوستای گلم خیلی ناراحتم. شوهرم بهم قول داده بود دیگه کافی نت نره اما امروز که مهمون داشتم دیدم یهو ناپدید شد فهمیدم رفته کافی نت.. اعصابم داغونه

میشه برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین..؟اجرتون با امام حسین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه توکافینت 🤔چیکارمیکنه؟؟؟

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

از اینستا بدم میاد چون یسری دیدم شوهرم دوتا زن رو دنبال کرده و چند تا زن هم دنبالش کردن بدم اومد

از اینستا بدم میاد چون یسری دیدم شوهرم دوتا زن رو دنبال کرده و چند تا زن هم دنبالش کردن بدم اومد

عزیزم اون خیییلی عادیه فالوئر هس من ب جز دوستای صمیمیم باقی فالویینگام مرد هستن دلیل نمیشه چیزی باشه ک🤦‍♀️🤦‍♀️

میشه برای رسیدن به دوتا از ارزو هام دوتا صلوات بفرستین؟😍😊

منم کلی فالوئر آقا دارم حتی بهم پیام هم دادن اما شوهرم عین خیالش نیس اصلا بخدا کوچکترین غیرتی رومن نداره اما من بدبخت سر همین اینستا کلی بهش گیر دادم و حساس شدم و بااینکار میدونم دارم خودمو کوچیک میکنم چکار کنم بیخیال باشم