2777
2789
عنوان

قول شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما يه چيزي هست كه اينجور پيگيره ميره اينستا. اينكارارو بچه هاي ١٤-١٥ ساله ميكنن.تو خونتون اينترنت ...

نه عزیزم نداریم

میشه برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین..؟اجرتون با امام حسین
من موندم چطور اينستارو فيلتر نميكنن؟؟؟ اينا كه همه چيو فيلتر كردن. 

آره بخدا. اینستا که عکس میزارن آخه به چه دردمون میخوره

دقيقا مشكلت چيه؟ چيز خاصي ميدوني از شوهرت؟ مگه نميگي پيج فوتبال و سياسي دنبال ميكنه؟ 

سی پی خفیف داره و نرمی استخوان.... خانوادم میگن جدا شو اما من دیوونه نمیدونم چرا نمیتونم جدا شم و روش حساسم دوس دارم اینطور نباشم و بیخیال شم بنظرتون چطور میتونم

سی پی خفیف داره و نرمی استخوان.... خانوادم میگن جدا شو اما من دیوونه نمیدونم چرا نمیتونم جدا شم و رو ...

ببخشید من فکر کردم مشکل شوهرمو میگین. من نمیخوام کسی شوهرمو دنبال کنه منظورم خانمها هستن.

تا حالا تو این سه سال یکبارم ندیدم بهم خیانت کنه اما چندوقت پیش قهر کردم رفتم خونه مادرم چند روز موندم بعد دیدم یه صفحه درست کرده تو اینستا و یه خانوم رو دنبال کرده با یه زن بد کاره رو

مگه بچه صغيره كه روابط اجتماعيشو شما تعيين كني؟؟وقتي داره مسير معمولي رو طي ميكنه چرا انقدرر عذابش ميدي و بهش گير ميدي كه يواشكي مثل بچه مدرسه اي ها ازت كاري كنه، وقتي خودت پيج داري فالوئر آقا داري و ... فقط براي اون بده

خواهشا يه ذره غرور و شخصيت بزار براي شوهرت بمونه

آخه خودت گفتي يه عالمه مرد فالوت ميكنن و بهت پيام ميدن شوهرت خيالش نيست. به نظرم مشكلتون جدي تر از م ...

یعنی چی خانومی؟