2777
2789
عنوان

خانما شما فیشیال انجام میدین

91 بازدید | 11 پست

شما تا حالا فشیال رفتین آیا اگه بخوام هر ماه برم هیچ عوارضی بعدش نداره و به پوستم کمک میکنه یا اینکه پوستم دیگه حساس میشه ؟

خدایا شکرت🫶🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عوارض که نداره،پاکسازی میکنه با لایه بردار و ماسک اگه لک و جای جوش داشته باشی به مرور کم رنگ میشه،محصولات روتین پوستی مخصوص پوستتو باید بگیری هر روز استفاده کنی فیشیال ماهی یبار

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

من که صورتم پر جوش شد

اخرش هم هیچ تغییری نکردم به نظرم پول حروم کردنه

روتین پوستی تو خونه داشته باش از صدتا فیشیال بهتره

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

نه من کلا انجام ندادم تا بحال خواهر کوچکم بخواهر جوشاش میرفت زیاد فرق نمیکرد ولی بی تاثیر هم نبود

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
حقیقتا یکبار رفتم بعدشم چنان جوش زدم ک گفتم غلط کنم برم

دوستت چرب بود یا خشک منافذ باز پوست زیاد داری یا نه ؟

من خیلی پوستم چرب و منافذ باز پوستم خیلی زیاده با اینکه سنم کمه ولی خیلی منافذ باز دارم همیشه هم پوستم و چربه با ژل شستشو هم میشورم ولی به یکساعت نمیکشه چربه

خدایا شکرت🫶🏻

دوستت چرب بود یا خشک منافذ باز پوست زیاد داری یا نه ؟من خیلی پوستم چرب و منافذ باز پوستم خیلی زیاده ...

بله مث خودتم

من تازه پوستم داره بهتر میشه خداروشکر

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بستگی به نوع پوست و نیاز پوست داره از در کنارش هم روتین پوستی مخصوص خودت داشته باشی مثلا من جوش و لک اینا ندارم صورت صاف ولی جاش پوست خشک و دهیدراته دارم برای من خدمات آبرسانی هیالورونیک اسید خیلی اثر داشته

من که صورتم پر جوش شد اخرش هم هیچ تغییری نکردم به نظرم پول حروم کردنه روتین پوستی تو خونه داشته باش ...

پوستت چرب بود ؟ چندبار رفتی عزیزم ؟

من خیلی پوستم چربه منافذ باز پوست هم دارم هرچی هم با ژل شستشو میشورم دوباره چربه واقعاً موندم چیکار کنم 🥴

خدایا شکرت🫶🏻

خواهرت هنوزم میره یا دیگه نه؟

نه چند جلسه پیش دکتر رفت

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪