2777
2789
عنوان

چه جوری شوهرمو اروم کنم

1448 بازدید | 29 پست

سلام من همونی هستم که تاپیک زدم دارم مجوز سقط میگیرم بلاخره بعد از 16 ساعت درد زایمان فرشته کوچولوی من رفت پر کشید و رفت ولی مشکل الان من اینه که شوهرم شدیدا افسرده شده نمیدونم چه جوری ارومش کنم

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔

یکم زمان بده بهش. مردا وقتی بهم میریزن باید تنها باشن و زمان بگذره تا دوباره آروم شن

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما الان خودت هم احتياج داري يكي ارومت كنه 

هردو بايد باهم اين دوران رو بگذرونيد 

سعي كنيد راجع به احساساتتون صحبت كنيد 

پياده روي شب ها رو خيلي توصيه ميكنم 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
شما الان خودت هم احتياج داري يكي ارومت كنه  هردو بايد باهم اين دوران رو بگذرونيد  سعي كن ...

اره واقعا ولی من به خاطر شوهرم زیاد به روی خودم نمیارم اما اون نه همش تو خودشه مدام عکسای دختر بچه دانلود میکنه واسم میفرسته میگه این رها منه ببین چقدر خوشگله

اره واقعا ولی من به خاطر شوهرم زیاد به روی خودم نمیارم اما اون نه همش تو خودشه مدام عکسای دختر بچه د ...

وای عزیزم اگه مشکلش حاده بهتره پیش یه مشاور یا روانشناس برین

از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐
اره واقعا ولی من به خاطر شوهرم زیاد به روی خودم نمیارم اما اون نه همش تو خودشه مدام عکسای دختر بچه د ...

اي جانم 😔😔😔😔

ان شالله خدا رهاتون رو بهتون برميگردونه 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
خدای من آخه برای چی .بچه سالم بود ؟چرا نبردنت سزارین ؟

هم نارسایی شدید قلبی و کلیوی داشت هم هیدروسفال شده بود گفتن سزارین برات خوب نیست بعد علامتش رو شکمت میمونه بیشتر غصه میخوری

بهش اطمینان بده، تا تو هستی من هزارتا از این فرشته ها میتونم داشته باشم.من چون مردی به قوت و استحکام تو پشتمه میتونم دووم بیارم و نشکنم. و حسابی از قدرت باروَری و مردونگیش تعریف کن.

زن خوب، زن بی خیال است.

منم ی ماه پیش مثل امروز بامجوز سقط کردم😭😭بچه منم دختربود

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍