2777
2789
عنوان

چه جوری شوهرمو اروم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 29 پست
بهش اطمینان بده، تا تو هستی من هزارتا از این فرشته ها میتونم داشته باشم.من چون مردی به قوت و استحکام ...

باشه عزیزم اتفاقا این چند روز مدام دارم همینو بهش میگم

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم درکت میکنم پس همدرد منی چند وقتش بود؟

اره عزیزم میدونم خیلی سخته خیلی.من تازه رفته بودم تو۱۹هفته.

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
چون بچه رو دیده بخاطر همینه خیلی اذیته

اره واقعا دقیقا همینه به من که هر چی اصرار کردم نشون ندادن ولی شوهرم میگه مثل برف سفید بود تا صبح بغلش کردم خوابیدم

اره واقعا دقیقا همینه به من که هر چی اصرار کردم نشون ندادن ولی شوهرم میگه مثل برف سفید بود تا صبح بغ ...

آخی خیلی بش سخت داره میگذره اشتباه اطرافیان بود نباید میزاشتن اونم ببینه بعضی مردا ضعیفن یه سفر برین یجورایی مشغولش کنین حالش بهتر شه

اره واقعا دقیقا همینه به من که هر چی اصرار کردم نشون ندادن ولی شوهرم میگه مثل برف سفید بود تا صبح بغ ...

وای همونو دیگه عزیزم شوهرت اینجوری شده.من خودم موقعی ک سقط شد دلم نیومد نگا نکنم .ی لحظه نگا کردم تا چندوقت دقیقا میگفتم اگ بود الان چندوقتم بود و همش جوش میزدم گریه میکردم اما گفتم قسمتم بوده حتما ب صلاحم نبوده خواست خدابوده دیگ.اروم شدم میگم ایشالله بچه بعدیم.اما مامانم ب شوهرم گفته بود بیارم نگاه کنی گفته بود نه اعصابم خورد میشه نگاه نکرده بود.میگم خوبه نگاه نکرد وگرنه روانی میشد ازبس جوش میزد.

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
آخی خیلی بش سخت داره میگذره اشتباه اطرافیان بود نباید میزاشتن اونم ببینه بعضی مردا ضعیفن یه سفر برین ...

اره مخصوصا که خیلی احساساتیه عاشق بچه بود مدام ازم میپرسید کی میری برای تعیین جنسیت ولی ایده شما هم خوبه شاید یه سفر کوچولو رفتیم

خدا بهت هم صبرشو بده هم یه نی نی سالم و صالح منم نوزده هفته م بود

مرسی عزیزم.خداایشالله نی نی های دوتامونو بهمون برگردونه.

وای همونو دیگه عزیزم شوهرت اینجوری شده.من خودم موقعی ک سقط شد دلم نیومد نگا نکنم .ی لحظه نگا کردم تا ...

اره خوب شد ندید واقعا مردا بر خلاف ظاهرشون حساس تر و شکننده ترن