2777
2789
عنوان

کم شدن خونریزی ماهانه علتش چیه؟

267 بازدید | 11 پست

بچه ها من بین سیکلهام فاصلش کم شده قبل 28 روز بود الان سه هفته یه بار پریودم

ولی خونریزیم خیلی کمه

فقط روز اول پیوسته است به میزان خیلی خیلی کمتر از سابق

بقیه روزهام در حد لکه بینی و تمام

سه ماهه اینطور شدم

نمیدونم چرا

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!

برای من که اینطور شده بودم...بعدش آزمایش ذخیره تخمک دادم..گفتن ذخیره تخمک نداری و دچار یائسگی زودرس شدی....

انشالله که برای شما اینطور نباشه 

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من که اینطور شده بودم...بعدش آزمایش ذخیره تخمک دادم..گفتن ذخیره تخمک نداری و دچار یائسگی زودرس ...

آزمایش ذخیره تخمک چطوری انجام میشه؟

آزمایش ذخیره تخمک چطوری انجام میشه؟

برای من تو مرکز ناباروری آزمایش رو گرفتن 

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
منظورم اینه که آمزایش خونه یا چیز دیگه ای

آره آزمایش خون هست 

خانما شما چن سالتونه که فکر کردین دچار یائسگی زودرس شدین؟وای منم خونریزی ماهانم کم شده ولی اصلا فکرم ...

من 36 سالم

اصلا ذهنم به سمت یاسگی زودرس نرفت

چون سابقه تنبلی تخمدان دارم فکر کردم ئاسه اونه

الان سرچ کردم شاید هم تیروئید کم کار شده

یا استرس 

یا ورزش زیاد

کلی عامل داره

من 36 سالم اصلا ذهنم به سمت یاسگی زودرس نرفت چون سابقه تنبلی تخمدان دارم فکر کردم ئاسه اونه الان ...

من ۲۷سالمه خیلی ترسیدم گفتن یائسگی زودرس.خیلی وقته اینطوری شدم ولی فک کردم زیاد مهم نیست ولی تیرویید هم دکتر گفت مشکوکه ازمایش بده حالا شما گفتین میگن شاید دلیلش همونه.