2777
2789

سلام تازه از خواب بلند شدم ذهنم خیلی آشفته شده لطفا اگه تعبیرشو میدونید بم بگید .خواب دیدم دوقلو باردار هستم و دارن لگد میزنن و من حسشون میکنم حتی روی شکمم دست میکشم میگم این صورتشه قشنگ همه ی اعضای صورتشو حس میکنم به دختر خواهر شوهرم میگم بیا دست بزن دارن لگد میزنن اونم تایید میکنه بعد به دنیا میان اما هردوشونو زن داداشم بغلشون گرفته وداره بهشون شیر میده از سینه هاشم شیر فراوون میاد مثل شبر آب ک صورت بچه هارو کثیف میکنه من بدم میاد و ازش میگیرمشون خودم شیرشون میدم دوتا پسر بودن حتی اسماشونم تو خواب انتخاب کرده بودم یعنی تعبیرش چی میشه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی هیچ کس نمیدونه تعبیر داره یا نه تپش قلب گرفتم😦

خ اب رو برا کسی تعریف نکن جز کسی که علمشو داره

عزیزم هر تعبیری کنن چون تلقیمن میشه ممکنه اتفاق بیفته برات

صدقه بزار کنار حمد و ایت الکرسی بخون

اتشاللله که خیره

خ اب رو برا کسی تعریف نکن جز کسی که علمشو داره عزیزم هر تعبیری کنن چون تلقیمن میشه ممکنه اتفاق بیفت ...

گلم راستش خیلی دلشوره گرفتم دیگم خوابم نبرد گفتم بیام انجا بگم

اتفاق قا کار خوبی کردی تعریف کردی مگه خواب تعبیر کردن هم علم میخواد از بس آخوندها تو گوش ما کردن هر ...

چه ربطی به آخوندها داره؟

از پیامبر و ائمه،فکر کنم امام صادق روایت شده که خواب رو برای هیچ کس تعریف نکنید،

اتفاق قا کار خوبی کردی تعریف کردی مگه خواب تعبیر کردن هم علم میخواد از بس آخوندها تو گوش ما کردن هر ...

مفهوم و تعابیری که تو خواب میبینیم،با عالم دنیا کاملا متفاوت هستش،

شاید مفهوم یک خواب در بیداری خیلی بد باشه،اما در خواب مفهوم بسیار خوب و خیری داشته باشه،

امام صادق تعابیر زیادی دارن...

حضرت یوسف هم علم تعبیر خواب داشته،

پس لازم بوده، ینی خواب هایی که میبینیم تعبیر داره

البته نظر هرکسی بسیار محترم است