2777
2789
عنوان

مهمون همیشگی

522 بازدید | 40 پست

سلام خونوما شبتون بخیر یه مشکل خیلی بزرگ دارم یه ساله  و شاغل شوهرم انتظار داره هرهفته خواهرشوهرم وبرادر شوهر م وبردارشوهر کوچیکمو وجاریمو که نامزدنو دعوت کنه و همیشه هم پنجشنبه ها امروز خورشت گذاشتم پیش خودم گفتم اون هفته همشون اینجا بودن وقتی شوهرم اومد خونه زنگ زد گف شام بیاید منم کلی جیغ زدم سرش اونم قاطی کرد تورو خدا من از دست این مرد چیکار کنم کسی هس مشکل منو داشته باشه بعدشم اصلا دوس نداره خانواده من بیان خونمون هروقتم میان اخم وتخمش به راهه بعضی وقتا پیش خودم میگم نکنه من فقط اینجوریم .واقعا دست خودم نیس دلم میخواد یه پنجشنبه رو خونه خودم راحت باشم ته اینکه همش سر پا واسه خدمت ب اینا در ضمن اصلا هم از جاریم خوشم نمیاد نمیدون این چه بدبختیه سرمن اومده تورو خدا کمک کنید بهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خودخواهیه   یه هفته تو برو  یه هفته اونا بیان  

ماهم میریم ولی فرق ما بااونا اینکه شوهرای اونا خرج خونه رو میدن من و شوهرم باهم هرماه وسایل واسه خونه میخریم  بخدا بااین وضع اقتصادی پولامونو خرج میکنیم واسه اینا اخرشم میان میرینن تو کلمون 

نه بی احترامی نکن    اما به خانوادتم بگو نیان که اخم و تخم ببینن   وقتی هم رفتی خونه بابات خودت تنها برو و به اون بگو نیاد  بزار بفهمه با این رفتارش خانوادتو از دست میده  هر دفعه که خواستن بیان یا گسی رو دعوت‌کنه از قبلش یه کاری جور کن  یا خودتو به مریضی بزن  یا تو زودتر بگو بریم خونه داداشت  هزار تا راه هست برا اینکه دعوت نکنه   نزار کسی ازت سواستفاده کنه

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

بنظرم پنج شنبه ها غذا درست نکن اصلا من یه مدت مادرشوهرم بعدازظهرامیومد اگه میدید شام گذاشتم میموندشام میگفت بقیه هم میومدن یه مدت شام نپختم هی گفتم حوصله ندارم زدم به بیحالی از سرش افتاد

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید