2777
2789
عنوان

مهمون همیشگی

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 40 پست
وقتی اونا رو میبینه از جاش دیگه پانمیشه دعامیکنم هیچکدومتون مث من بدبخت نشید

خب تو چرا پا ميشي 

ميگه چايي بگو اون اشپزخونه و اونم شما من كه دارم استراحت ميكنم

گفتن ميوه اون يخچال و اونم ميوه 

شام هم رستوران

فردا كارگر يادتون نره فقط واسه تميزكاري 

اصلا وظيفه اي نداري اينكارا رو بكني اگر انجام ميدي لطفته اينو بايد كامل تو مخ همسرت بكني

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزای دلم .تاتونستم نرفتم خونشون .تاتونستم زیاد بهشون رو ندادم بخدا خیلی ادمای بی شرمین من ادمیم ک رفت وامدو دوس دارم ولی نه هرهفته 😢😢😢😢😢😢اصلا شوهرم یه جوری بی محلی میکنه به مامانمینا دلم میخواد داغ خانوادشو ب دلش بزارم چون وقتی مامانمینا میان با من خیلی بد میشه بخاطر همین دلم یه جوری شده دیگه حتی دوس ندارم مامانمینا هم بیام خیلی گفتنه اینا سخته بخدا دارم اینارو تایپ میکنم بغض گلوموگرفته  😢😢😢😢😢حالم خیلی بده خیلی 😢

کی یه همچین باید براتون گذاشته که خانوادها باید با هم دعوت بشن عزیزم؟

والله بخاطرصمیمیت دوطرف هی اینطوری دعوت کردیم خونه هاهم نزدیک همه یجورایی جاافتاده بعدم هردوخانواده کم جمعیتن دوست دارن دورهم باشن بااین مساله مشکل ندارم ولی میخواستم عوض اون که خودشون خودشون دعوت میکنن یجوری دربیارم

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  
والله بخاطرصمیمیت دوطرف هی اینطوری دعوت کردیم خونه هاهم نزدیک همه یجورایی جاافتاده بعدم هردوخانواده ...

عزیزم از من می شنوی  جدا باشن بهتره. چون روابط خانواده عروس و داماد با هم همیشه مستعد تنشه. بلاخره یکی بی منظور ممکنه حرفی بزنه که طرف مقابل به خودش بگیره و هزار چیز دیگه. هرچقدر همو کمتر ببینند اصطکاک هم کمتره.

بگو یه هفته خانواده تو بیان یه هفته خانواده من 

وای خیلی سخته مهمونی دادن 

من که ندوست🙄

خودتو نکش واسه مهمونی ها 

املت بذار 

ازون طرف واسه خانواده خودتم املت بذار 

یا کشک بادمجون بذار واسه دو طرف 

ازش کمک بخواه تو غذا درست کردن و تمیزکاری خونه 

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗
والله بخاطرصمیمیت دوطرف هی اینطوری دعوت کردیم خونه هاهم نزدیک همه یجورایی جاافتاده بعدم هردوخانواده ...

اصلا باهم دعوت نکنین 

چه کاریه 

حرف و حدیثش فراوونه 

من حتی دوس دارم تولد بچمه آیندمو هم جدا جدا بگیرم.. 

بچه ندارم الان 

عقیدم اینه که پدر مادر من و پدرمادر همسرم فقط باید سالی یه بار اونم عید همو ملاقات کنن 

خیلی باهم خوبن شکر خدا ولی دوری و دوستی و احترااااااااااام.. 

فقط نمیدونم بهانه ام چی باشه برای تولد جدا گرفتن 😁

چه دغدغه هایی دارم من 

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗