2777
2789
عنوان

مهمون همیشگی

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 40 پست

اعتدال در هر چیزی خوبه. باید اینو ب شوهرت بفهمونی تو هم تو اون خونه زندگی میکنی و باید آرامش داشته باشی

نه کار کسی درسته ک ۱۰ساله ازدواج کرده هیچکس رنگ خونشو ندیده نه کار شوهر شما اگر حرف ب گوش شوهرت نمیره تنها راهت اینه ک ب خانوادش بفهمونی از این وضع خسته ای این هفته دعوت کرد تو هم بشین پیش مهمونا حقیقت رو بگو واسشون توضیح بده ک رفت و آمد رو دوست داری ولی نه ب این شکل بگو خسته شدی و همسرت توجه نمیکنه بذار بفهمن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو به بزن به مریضی  بگو‌ نمی‌تونم یا هر وقت خانواده اونا میان همون شب تو هم خانواده خودت را بگو اگه کم جمعیت هستند یکی از اقوام خودت هم بگو‌ بیان خونت بگو به شوهرت با روی باز و خنده همشون با هم بیان من خسته نشم و خرج بذار رو دستش 

واسه شادی روح بابابزرگم صلوات بفرستین
اعتدال در هر چیزی خوبه. باید اینو ب شوهرت بفهمونی تو هم تو اون خونه زندگی میکنی و باید آرامش داشته ب ...

اره بخدا  الان یساله ازدواج کردیم شاید تواین یه سال 10 بار بوده که پنجشنبه تنها بودیم 

بعدشم من خودمم یه مشکل کوچک دارم تواین زمینه اونم اینکه خانواده خودم و شوهرم وبایدباهم دعوت کنیم ولی خانواده شوهرم بعضی وقتا بخصوص وقتی ازمسافرت برمیگردن زنگ میزنن شام بذارید مامیایم اونجا منم چندبارباشوهرم بحث کردم که دوست دارم خانواده موتنهادعوت کنم بالاخره قرارشد وقتایی اونامسافرتن منم خانواده موتنها دعوت کنم من به همین توافقم راضیم چون یه مرحله حرفموپیش بردم اروم اروم تغییرش بده یدفعه تغییرنمیکنه اوضاع

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  

سلام قبلش یه برنامه بچین ارایشگاهی مغازه ای که خونه نباشی هیچ وقت هم خودت روخیلی زرنگ نشون نده که شوهرت روت حساب کنه که میتونی بزارمجبورشه پابه پات کارکنه قبلاهم گفتم مایه فامیل داریم که شاغله مثل خوشخواب یه نفره که سبک هم بودروتنهایی جابه جانمی کردتاشوهرش بیاد تونی نی سایت شوهراخیلی زورگوهن

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
ماهم میریم ولی فرق ما بااونا اینکه شوهرای اونا خرج خونه رو میدن من و شوهرم باهم هرماه وسایل واسه خون ...

خب غذا درست نكن به شوهرت بگو قبليكه كسي و دعوت كني يك كارگر بگير برام خونه رو تميز كنه يادت باشه فردا روز مهموني هم همين كارگر بايد بياد كثيف كاري مهمونا رو تميز كنه 

بعدم غذا از بيرون تدارك بيين 

بهترين راه كه همون حرف زدن و به توافق رسيدنه اما اگر شوهرتون شما رو درك نميكنه بايد با هزينه تراشي بهشون ثابت كنين كه هزينه بره 

لجبازي هم نكن اگر گفتن چرا خودت تميز نميكني يا غذا درست نميكني بگو من خسته ام دارم استراحت ميكنم يا كمرم درد ميكنه پام درد ميكنه و ....

ولي در خصوص خانوادتون خودتون ارج خانوادتونو اوردين پايين به همسرتون بگين يكي اونوري يكي اينوري نميشه همش سمت شما بياين 

يبار كه اينوري دعوت ميكنيم تا زماني كه از سمت دعوت خانواده خودم جبران نشه حق دعوت دوباره خانوادتونو ندارين بهشون بگين از زير بته كه به عمل نيومدين ببخشيدا البته بهشون بگين شما هم مثه ايشون خانواده دارين 

و هرطور رفتار كنن همونطور هم خانواده خودشون رفتار ميبينن يعني يبار اخم و تخم كنن دفعه دوم سر خانواده خودشون انتظار دعوتي و زحمت شام و تميزكاري خونه و نداشته باشن دوم اينكه انتظار خوشرويي هم نداشته باشن

سلام قبلش یه برنامه بچین ارایشگاهی مغازه ای که خونه نباشی هیچ وقت هم خودت روخیلی زرنگ نشون نده که شو ...

اینم خ خوبه برنامه یا کاری داری بنداز پنج شنبه  وقت پخت و پز نمونه

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  
اخرشم ب شوهرم گفتم  خسته شدم دبم میخواد یه روز خونه خودم راحت باشم از ص بسرکار بودم ازصب سرپا ب ...

واااا بگو مگه حل مسله با پاك كردن صورت مسله اس

مگه افريده شدي براي سرويس دهي به خانواده شوهرررررررر عجب شوهري

بگو پس تميزكاري خونه و غذا اينا هم هيچ

ماه به ماه نفقه ام تو حسابم ميخوام برم كلاس و باشگاه و ارايشگاه و خرج لباس و ... كنم 

شما مگه برده اي ؟؟؟؟