2777
2789
عنوان

شوهر بسیاااار زورگو من😡😡😡

501 بازدید | 31 پست

شوهرم تو  سری چیزا واقعا خسیسی میکنه مستاجریم و دوس  زود صاحبخونه بشه در حالیکه یه ساله ازدواج کرده و هیچ پس اندازی نداره از فردا من میخوام برم  سرکار توقع داره همشو پس انداز کنم برای خرید خونه یا چیزای واجب درحالیکه من دوس دارم خودم صاحب پولم باشم نمیگم کمک. نمیکنم چرا ولی یه بخشیشو خودم حق دارم لباس بخرم یا برای تولد خواهرم هدیه بدم اما همسر لجباز من میگه همینکه حقوقتو گرفتی ریزبه ریزشو من باید بدونم چی خرج میکنی و حق گرفتن تولد برای کسی نداری در حالیکه خودش اصلا از پولاش نمیگه و یواشکی به مامانش کمک میکنه حالم بهم میخوره از این همه پررویی

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...

مثلا دخترعموم بچش به دنیا میاد ما برای دیدنش هدیه می گیریم ولی اون میگه نباید بدی منم یواشکی از پول خودم میدم اخه زشته نمیشه ک 

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا اینکه نگو دقیق حقوقت چنده..بعدم با این وضع خوب نرو سرکار بیکاری میخوای به خودت زحمت الکی بدی وقتی اختیار پول خودتم نداری.

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀

بگو پول خودمه به خودمم مربوطه نحوه خرج کردنش

هروقت اومدی امار هزار تومن به هزار تومن پولاتو دادی توقع داشته باش

یه دفتر بزار دم دست بگو هرچی خریدی بنویس توی این ته ماه ببینیم چقدر پول خرج میشه

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

همه ی پول زن مال خودشه....به زور که نمیشه پول کسیو ازش گرفت،بعدم به نظر من ادم مستاجر باشه بهتره تا برای یه خونه اینجوری خودشو نابود کنه

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم

مثلا اگه دوتومن حقوق میگیری بگو یه تومن میدن.در برخورد با همچین مردایی خیلی باید زرنگ باشی

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  
اولا اینکه نگو دقیق حقوقت چنده..بعدم با این وضع خوب نرو سرکار بیکاری میخوای به خودت زحمت الکی بدی وق ...

وضعمون چندان خوب نیس واقعا نیازه ک برم میخوام اجاره رو من بدم ولی با پررویی تمام همینم راضی نیس بیشتر میخواد 

اصلا اين اشتباه را نكن 

در اخر زجر مى كشى عزيزم 

بهش بگو مگه من از حساب كتاب تو مى پرسم بايد اعتماد باشه بين ما همانطور كه من به تو دارم 

در غير اين صورت تو هم بايد از ريز ترين خرج با رسيد به من نشون بدى 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

اگه دیدی عوض بشو نیست به نظرم اصلا واسه همچین آدمی کار نکن،که بری زحمت بکشی و اختیار خرج کردنش هم نداشته باشی ... خب سر کار نری که سنگین تری.

ولی اگه بهت خرجی نمیده سر کار بری بهتره باز لااقل یکمش و پس انداز یا خرج خودت کن

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍