2777
2789
عنوان

سرکلاژی هایی که زایمان کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 10128 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من خیلی تحمل دردم پایینه ولی باور کن اصلا اصلا درد نداره

مرسی از دلگرمیت 

ان شاالله برای منم درد نداشته باشه 

اخه برای خود عمل سرکلاژ اینجا اکثرا گفتن نه درد داشتیم نه لکه بینی 

ولی من بعد عمل هم درد داشتم هم خونریزی و لکه بینی با خاطر همین میترسم 

خدایا شکرت ♡♡
عزیزم منم سرکلاژ شدم 90درصد طبیعی زایمان میکنم گفت یک روز که بری تو ماه نه بخیه هات باز میکنم هروقت ...

اره برای منم اول طبیعی در اولویته گفتن 

ان شاالله که شما هم به سلامت زایمان کنین 

خدایا شکرت ♡♡
منم سرکلاژ کردم. دوشنبه بهم وقت سزارین داده. گفت اول بچه رو درمیاریم بعد بخیه رو می کشیم. 

سز اختیاری؟ یعنی دکترتون قبول کرد سز کنه یا نه مشکل دیگه‌ای داشتین

ان شاالله به سلامت فارغ بشین 

خدایا شکرت ♡♡
من توی سی وهشت هفته که بودم کیسه ابم پاره شد بعد از بیهوشی تو سزارین نخ رو هم باز کردن

پس اگه اول کیسه اب پاره شده اورژانسی سز شدین؟اخه کیسه آب پاره بشه خطرناکه قبل اینکه‌نخ رو بکشن

خدایا شکرت ♡♡
پس اگه اول کیسه اب پاره شده اورژانسی سز شدین؟اخه کیسه آب پاره بشه خطرناکه قبل اینکه‌نخ رو بکشن &nbs ...

برای من که خطرناک نشد دیگه سریع رفتم بیمارستان یک نیمه شب دکترمم زود اومد ساعت سه از اتاق عمل بیرون اومدم

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

من زیر نظر دکتر پاکروش بودم 36خفته نخ رو تو مطب کشید هیچی هم درد نداشت یعنی اصلا نمی فهمی 38هفته هم دنیا اومد 

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
من زیر نظر دکتر پاکروش بودم 36خفته نخ رو تو مطب کشید هیچی هم درد نداشت یعنی اصلا نمی فهمی 38هفته هم ...

بچه منم طبیعی دنیا اومد موقعی هم که رفتم بیمارستان واسه زایمان بیشتر از ده بار پرسیدن که نخ بخیه کشیده شده یا نه تا مطمین شن 

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
من زیر نظر دکتر پاکروش بودم 36خفته نخ رو تو مطب کشید هیچی هم درد نداشت یعنی اصلا نمی فهمی 38هفته هم ...

چه خوب 

ان شاالله که برای منم درد نداشته باشه

خدایا شکرت ♡♡