2777
2789
عنوان

سرکلاژی هایی که زایمان کردن بیان

10009 بازدید | 29 پست

سلام

میخواستم بپرسم نخ سرکلاژ رو چند هفتگی برداشتین؟ تو مطب دکتر یا بیمارستان؟ 

بعد برداشتن نخ کی زایمان کردین و چه جوری؟

کلا میشه از زمان برداشتن نخ سرکلاژ تا زایمانتون تعریف کنید ؟

خیلی استرس دارم 

پیشاپیش مرسی از جواباتون 

خدایا شکرت ♡♡

سلام .منم سرکلاژ هستم منتها من سزارین میشم .والا نمیدونم موقع عمل باز میکنن یا قبلش ..ولی خیلی استرس باز کردن بخیه سرکلاژ و دارم  میگن خیلی درد داره

این دنیا چیزی جز یک شوخی خداوند نیست.
سلام .منم سرکلاژ هستم منتها من سزارین میشم .والا نمیدونم موقع عمل باز میکنن یا قبلش ..ولی خیلی استرس ...

مرسی که اومدید

سز اختیاری؟ منم دوست دارم سز بشم ولی دکترم میگه سرکلاژ دلیل نمیشه سز بشی و نامه نمیده به خاطر این 

خدایا شکرت ♡♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام .منم سرکلاژ هستم منتها من سزارین میشم .والا نمیدونم موقع عمل باز میکنن یا قبلش ..ولی خیلی استرس ...

من شرکلاژ بودم ۳۶هفته باز کرد دکتر اصلااااا درد نداشت توی مطب باز کرد😊قرار بود طبیعی باشه زایمانم ک نشد و سزلرین شدم 

اونایی ک سزارین هستن از اول موقع عمل باز میکنن

خدایا شکرت...
ببخشید میپرسم این سرکلاژ چی هست؟

تو بارداری اگه طول دهانه رحم ات کوتاه باشه دهانه رحم رو میدوزن که خدایی نکرده سقط نشه 

هفته های آخر بارداری نخ رو میکشن 

خدایا شکرت ♡♡
من شرکلاژ بودم ۳۶هفته باز کرد دکتر اصلااااا درد نداشت توی مطب باز کرد😊قرار بود طبیعی باشه زایمانم ک ...

مرسی که اومدین 

خداروشکر که درد نداشتین 

دکترم گفت لگن ات رو معاینه میکنم اگه‌ اوکی بود باید طبیعی بشی یعنی نامه نمیده 

خدایا شکرت ♡♡