ده روز از سقطم ميگذره با قرص سقط كردم حالا ترشحاتم شده قهوه اي خيلي روشن ،مردم بس كه جوشونده و كاچي خوردم كلي ورزش كردم امروزم رفتم باشگاه،اما هنوز خبري نيس دكترم گفته روز دوشنبه كه ميشه دو هفته بعد از سقط برو ازمايش بتا بده بايد زير ده باشه اگر بيشتر بود بايد بيايي كورتاژ،دارم ديوونه ميشم بخدا دوس ندارم كورتاژ كنم و هزينشم واقعا زياده برام چيكار كنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نترس منم همینجوری شد تازه از اولم قرص نخوردم با ورزش و زعفرونو... سونو دادم یک سانتو نیم موند ...
عزیزممیشه منو راهنمایی کنی؟من بعد از یه دوره استفاده از متیل خونریزیم قطع شد.البته یه تیکه هم دفع کردم.بعد که رفتم سونو گفت اندازه ۲سانت مونده.دوباره متیل داد.فعلا که سه تاشو خوردم خونریزی نیفتادم هنوز.شمام اینطور بودی؟تجربه تونو به منم بگین توروخدا.میترسم کارم به کورتاژ برسه
پياده روي و طناب امروزم تو باشگاه تردميل رفتم و دراز و نشست و دوچرخه انجام دادم
خانمی مواظب باش ورزش سنگین مثه طناب نکنی. منم شرایطم تقریبا مثل شما بود، از بس سنگین کار کردم دکترم گفت افتادگی رحم گرفتی. الاح تو این سن و سال که هنوز بچه هم ندارم. ان شاءالله هفته هفتم بودی خودش راحت دفع میشه. نگران نباش