2777
2789

ده روز از سقطم ميگذره با قرص سقط كردم حالا ترشحاتم شده قهوه اي خيلي روشن ،مردم بس كه جوشونده و كاچي خوردم كلي ورزش كردم امروزم رفتم باشگاه،اما هنوز خبري نيس دكترم گفته روز دوشنبه كه ميشه دو هفته بعد از سقط برو ازمايش بتا بده بايد زير ده باشه اگر بيشتر بود بايد بيايي كورتاژ،دارم ديوونه ميشم بخدا دوس ندارم كورتاژ كنم و هزينشم واقعا زياده برام چيكار كنم

خدايا شكرت خودت مواظب ني ني كه بهم دادي باش🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستي قرص متيل ارگونوين هم ميخورم روزي سه تا،اولا خيلي دلم زرد ميگرفت الان ديگه درد ندارم

عزیزم چه جورفهمیدی پوچه؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

نترس منم همینجوری شد تازه از اولم قرص نخوردم با ورزش و زعفرونو... 

سونو دادم یک سانتو نیم مونده بود که اونم با همونا بعد ۱۰روز دفع شد درصورتی که خونریزیمم زیاد نبود در حد لکه بود 

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏
کورتاژو بیهوشی لازمه؟با ساکشن کارت راه نمیوفته؟با ی دکتر دیگه مشورت کن

جيزي بهم نگفت،ديگه از دكتر رفتن خسته شدم بس كه سونو رفتم 

نترس منم همینجوری شد تازه از اولم قرص نخوردم با ورزش و زعفرونو...  سونو دادم یک سانتو نیم موند ...

خدا كنه مال منم بياد،خيلي دارم اذيت ميشم 

سونو كردم عزيزم تو هست هفتگي ديگه سقط كردم

الهی.....😖

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
نترس منم همینجوری شد تازه از اولم قرص نخوردم با ورزش و زعفرونو...  سونو دادم یک سانتو نیم موند ...

عزیزم‌میشه منو راهنمایی کنی؟من بعد از یه دوره استفاده از متیل خونریزیم قطع شد.البته یه تیکه هم دفع کردم.بعد که رفتم سونو گفت اندازه ۲سانت مونده.دوباره متیل داد.فعلا که سه تاشو خوردم خونریزی نیفتادم هنوز.شمام اینطور بودی؟تجربه تونو به منم بگین توروخدا.میترسم کارم به کورتاژ برسه‌

عزیزم‌میشه منو راهنمایی کنی؟من بعد از یه دوره استفاده از متیل خونریزیم قطع شد.البته یه تیکه هم دفع ک ...

کاامل قطع شد؟لکم نداری؟

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏
پياده روي و طناب امروزم تو باشگاه تردميل رفتم و دراز و نشست و دوچرخه انجام دادم

خانمی مواظب باش ورزش سنگین مثه طناب نکنی. منم شرایطم تقریبا مثل شما بود، از بس سنگین کار کردم دکترم گفت افتادگی رحم گرفتی. الاح تو این سن و سال که هنوز بچه هم ندارم. ان شاءالله هفته هفتم بودی خودش راحت دفع میشه. نگران نباش