2777
2789
عنوان

بیبی چک مدیکور

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 41 پست
جدی عزیزم؟الان خیلی کمرنگه اخه بعضیا میگن حتما پررنگ شد بعد بروازمایش

برامن خطش جلوی نور مشخص  میشد ازمایش نشون میده ممکنه بتات پایین باشه اونم شاید جاریه من وقت پریودش نبود رفت ازمایش داد نشون داد عقب انداختی برو

من سر بارداری قبلم با اینکه هشت هفته بودم بازم یه هاله کمرنگ بود الانم ۱۶ روز گذشته از موعدم تا حالا ...

خب برو ازمایش سابقه تاخیر نداشتی؟میشه بگی سر بارداری قبلیت چقدر کمرنگ بود؟از من ی هاله داره فقط

خدایا شکرت😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب برو ازمایش سابقه تاخیر نداشتی؟میشه بگی سر بارداری قبلیت چقدر کمرنگ بود؟از من ی هاله داره فقط

سابقه تاخیر قبل زایمانم داشتم اما از بعد زایمان همیشه منطم بو،جلوگیری طبیعی داشتم.اخرین پریودم ۲تیر بود

من پری منظمی ندارم اخه

اگه تستت زودی رنگ گرفت میتونی التماد کنی برا من قبل پربودی زود مثبت شد ولی کمرنگ بود یه هفته بعد رفتم یعنی ۴ روز تاخیر 

😍من میدونم خدا دوستم داره ...🙄 خدایا متشکرم 💖💑
سابقه تاخیر قبل زایمانم داشتم اما از بعد زایمان همیشه منطم بو،جلوگیری طبیعی داشتم.اخرین پریودم ۲تیر ...

من سابقه تاخیر تا دوماهم دارم 😔این ماه رازیانه خوردم 

خدایا شکرت😍

منکه بی بی چک قبول دارم تاحالا بالای صدبار استفاده کردم چون باردارم نمیشدم یمدت هرماه استفاده میکردم اصلا مثبت کاذب نداشتم کلا منفی بود حتی ساعتها بعد ولی سر بلرداریم گذاشتم ی خط افتاد رفتم خوابیدم صبح اومدم نگا کردم ی خط خیلی کمرنگ افتاد رفتم ازمایش گفت بارداری 

مال من معلوم بود قشنگ ،ولی صورتی یا قرمز نبود هاله بود،علائمی چیزی نداری

من دمای بدنم۳۷.۸هس کمر درد و دل دردم سینه هام حساس شده الان چهار روزه،،،،چند روز پیش بشدت درد پری داشتم 

خدایا شکرت😍