2777
2789

الان یه تاپیک دیدم نگران خواهرم شدم تازه انتخاب رشته کرده داره میره دهم 

بعد یه عزیزی تاپیک زده بود که بین حقوق و روانشناسی مونده همه میگفتن جفتش به درد نمیخوره برا یه نفر ریپلای زدم گفتم مدیریت چی میگه اونم به درد نمیخوره 

خب بچه هایی که انسانی میخونن چیکا کنن 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانشناسی و حقوق چرا بدرد نمیخوره؟ درسته دست زیاد شده ولی خب این شکلی هم نیست کار پیدا نشه

بخدا از اون روری که این بچه رفته انسانی همه رفتن تو مخش که به درد نمیخوره 

ناراحتم براش 

اون روز خواهرم داشت میگفت کنکور رو یه سال میدم اگه حقوق تهران اوردم میرم اگه نیاوردم پشت نمیمونم میرم ازاد

بعد یکی از اشناها برگشته میگه حقوق چیه که ازادش چی باشه 😐

اینجا همه زوم کردن رو تجربی و پزشکی و غیر اونو رشته نمی‌دونن.

همین دیروز یه کاربر می‌گفت انسانی که رشته نیست،اصلا نباید در موردش حرف زد.

اما شما مطمئن باش با این رشته اگه ادامه بده روانشناسی،وکالت،قضاوت  شغلهای خوبی ازش درمیاد.

یا ارشد هر کدوم از شاخه هاش رو بگیره،میتونه استاد دانشگاه بشه.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

من به این نتیجه رسیدم فقط باید یه رشته ای رو انتخاب کنی که شدیدا بهش علاقمند باشی

حقوق که باید برا فوق آزمون وکالت بدی تازه اونم اگه قبول بشی آزمونی داره که از کنکورم سخت تره بعدش هم کی به یک وکیل تازه کار مخصوصا خانم اعتماد میکنه و پرونده میده؟ 

روانشناسی هم باید تا دکترا بخونی تا به درآمد خوبی برسی 

اینا رشته های ديربازده ای هستن و کسی باید انتخابشون کنه که واقعا بهشون علاقه داره 

مدیریت ها هم از بینشون مدیریت مالی خوبه به نظرم

حسابداری هم خوبه ولی خب اگه بچه های انسانی میخواستن تو دانشگاه حسابداری بخونن چرا از همون اول تو هنرستان نخوندن؟! چرا باید برن رشته انسانی این همه درس بخونن که اخرشم برن حسابداری!!

رشته های مشاوره و مددکاری اجتماعی هم بدنیستن

اینجا همه زوم کردن رو تجربی و پزشکی و غیر اونو رشته نمی‌دونن.همین دیروز یه کاربر می‌گفت انسانی که رش ...

مرسی گلم بهش میگم 💓

حرفای اطرافیان باعث شده امیدشو از دست بده 

بخدا از اون روری که این بچه رفته انسانی همه رفتن تو مخش که به درد نمیخوره ناراحتم براش اون روز خواهر ...

انسانی بهترین رشته ای هست که یه دانش آموز میتونه انتخابش کنه

ولی حیف که تو مملکت ما خیلی بهش توجه نمیکنن

بخدا از اون روری که این بچه رفته انسانی همه رفتن تو مخش که به درد نمیخوره ناراحتم براش اون روز خواهر ...

چرا باید به حرف دیگران بود ؟ ولشون کن برای خودشون یه چی گفتن ناامیدش نکنید چون اینطوری نیست عزیزم اصلا نگران نباش ولی حقوق رو دانشگاه آزاد من هم توصیه نمیکنم 

انسانی بهترین رشته ای هست که یه دانش آموز میتونه انتخابش کنهولی حیف که تو مملکت ما خیلی بهش توجه نمی ...

مرسی ازنظرت عزیزم 

اره تو این مملکت فقط تجربی رشته اس حتی به ریاضی ام توجه نمیشه

اگه دفتر مشاوره‌ی حقوقی هم بزنه،کلی وجهه و درآمد دارد.

کِی باشه که برا انجام یه کار حقوقی،روشون بیفته به خواهرت😂

شوهر من مدرک حقوق داره،جایی هم شاغله و بواسطه شغلش اطلاعات حقوقیش فوق العاده هست.

روزی نیست که چند نفر برا سوالات حقوقیشون بهش زنگ نزنن.خودش میگه اگه دفتر داشتم،برا هر کدوم ازینا باید فلان قدر بهم پول میدادن تا من جواب بدم😂😂😂

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

مرسی گلم بهش میگم 💓حرفای اطرافیان باعث شده امیدشو از دست بده

اگه ناامید بشه،دستش بجایی بند نمیشه.آینده‌اش رو هم خراب می‌کنه.تا می‌بینید کسی داره میزنه تو ذوقش،شما حمایتش کنین تا بقیه هم دیگه ادامه ندن.

😂💓

😂