2777
2789
عنوان

:) امروز تموم شد

724 بازدید | 40 پست

۱۰۰۰ بار از اول بهش گفته بودم من با بی پولی میسازم. حتی با اعتیاد. ولی با چشم چرونی و هیزی نه. و خیانت

بهم می گفت نه من اینطور نیستم. همه ک مث هم نیستن

میدونین وقتی کنار یه مرد راه میرین هیزه متوجه میشیم ما خانوما

دگ باهاش حرف نزدم. هی سعی کرد شوخی و خنده کنه. منم اخم و ساکت بودم

اخرم اسنپ گرفتم. گفت کنسلش کن بشین تو ماشین

جالبه تهشم میگه یکم مطالعه کن. کتاب بخون

تو اعتماد ب نفست پایینه. فک می کنی من دارم بهت خیانت می کنم همش

کسی ک تو دوران اشنایی و نامزدی نتونه خودشو نگه داره، دگ بعدش خدا می دونه

دعا کنین حالم خوب شه🙏🏻

میشه برای حال دلم دعا کنین؟😢❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اشتباه میکنی واضح دیدی با کسی در ارتباط باشه؟

نه

ولی من از ارتباط چشمی متنفرم

دیدم ک تو صورت یه دختری زل زد

میگه هیچ وقت بهت خیانت نمی کنم

ولی میگه خوشم میاد تیپ بزنی و ارایش کنی

همین نگاهم منو ازار میده

کار خوبی کردی

مرد هیز به درد نمیخوره

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
واقعا بهت تبریک میگم با اسنپ گرفتنت جلو یه فاجعه رو گرفتی ماشالله دختر جان تبرررریک

مسخره می کنی☹

نذاشت اسنپ سوار شم

گفت کنسلش کن

من همسرم میگه من انقدمغرورم ک  اصلا بخامم ب کسی نکا کنم نمیتونم ولی همیشه ک میریم بازار ماشالاح ...

من نمی تونم

ب مرور زمان دیوونه میشم

من همسرم میگه من انقدمغرورم ک  اصلا بخامم ب کسی نکا کنم نمیتونم ولی همیشه ک میریم بازار ماشالاح ...

🧐 شمام نگاه میکنی !؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
مسخره می کنی☹ نذاشت اسنپ سوار شم گفت کنسلش کن

مسخره نکردم جدی گفتم ...،من اینکارو نکردم و الان تو بدبختی دارم زندگی میکنم همیشه از خودم میرسم چرا موقعی که نامزد بودم بهمش نزدم

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی