2777
2789

سلام خانوما 

من حدود دوسال و نیمه اقدامم و نتیجه نگرفتم پارسال دکتر رفتم ک تنبلی خفیف داشتم با دارو رفع شد دیگه دکتر رو کنار گذاشتم تا ماه پیش دیدم باردار نمیشم باز رفتم دکتر ک دکترم واسم کوالی فول و کوالی فول پلاس تجویز کرد روزی یکی بخورم یه سری آزمایش واسه شوهرم نوشت و ی سری سونو و عکس رنگی هم واسه خودم 

عکس رنگی رو قرار بود سه روز بعد پریود بدم 

الان من چهار روز عقب انداختم ماه پیش ۴ مهر پریود شدم

همه علائم پریود رو دارم مثلا زیر دلم گاهی تیر میکشه سینه هام سنگین شدن و کمی درد میکنن و بعضی وقتا معذرت میخام حس میکنم پریود شدم ولی میرم دستشویی هیچی نیس

بنظرتون باردارم یا ن؟ یعنی میشه علائم پریود رو داشت و باردار بود؟

اینم بگم ک من همیشه بعد از تخمک گذاریم سینه هم سفت میشد و درد می‌گرفت تا وقتی پریود میشدم ادامه داشت 

ولی این ماه اصلا درد نگرفت تا همین دو روز پیش دردشون شروع شد 

اصلا نمیشه طبق علایم گفت بارداری یانه بهترین کار اینه آزمایش بدی یا بی بی چک بزنی چون علایم بارداری وپریود شبیه همه تقریبا

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیبی چک و آزمایش تیتر بتا

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

اصلا نمیشه طبق علایم گفت بارداری یانه بهترین کار اینه آزمایش بدی یا بی بی چک بزنی چون علایم بارداری ...

انقد بی بی زدم و منفی بوده نا امید شدم 

دیگه این ماه دلم نمیاد خودمو امیدوار کنم اگه بی بی بزنم منفی باشه عصابم خورد میشه 

میگم بزارم حداقل ی هفته ده روز از موعدم بگذره بعد برم ازمایش

تو بارداری درد زیر شکم میاد ومیره ومثل تیر کشیدنه چندلحظه میگیره و ول میکنه ولی درد پریود انگار کل شکم درد میگیره

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  
انقد بی بی زدم و منفی بوده نا امید شدم دیگه این ماه دلم نمیاد خودمو امیدوار کنم اگه بی بی بزنم منفی ...

ان شالله بارداری ولی به علایم دل نبند خدایی نکرده پریود بشی ضدحال میخوری سابقه تاخیر داشتی تا حالا

ان شالله بارداری ولی به علایم دل نبند خدایی نکرده پریود بشی ضدحال میخوری سابقه تاخیر داشتی تا حالا

خب واسه همین بی بی چک نمیزنم ک ضدحال نخورم 

من کلا پریودام در حد سه چار روز عقب جلو میشه هی 

ب دکتر ک گفتم گفت طبیعیه 

مثلا ماه پیش سه روز جلو انداختم 

ولی این ماه خیلی با ماه های دیگه فرق میکنه علائمم واسه همین گفتم اینجا بگم شاید کسی مث من بوده و باردار شده

خب واسه همین بی بی چک نمیزنم ک ضدحال نخورم من کلا پریودام در حد سه چار روز عقب جلو میشه هی ب دکتر ک ...

من ماهی که باردار بودم درد زیر شکم داشتم ترشحاتم زیاد شده بود سینه هام سنگین شده بود

من ماهی که باردار بودم درد زیر شکم داشتم ترشحاتم زیاد شده بود سینه هام سنگین شده بود

منم دقیقا این علائم رو دارم 

چی بگم عزیزم هرچی خدا بخواد ایشالا ک باردار باشم منم

منم دقیقا این علائم رو دارم چی بگم عزیزم هرچی خدا بخواد ایشالا ک باردار باشم منم

ان شالله عزیزم بهم خبر بده