2777
2789
عنوان

:) امروز تموم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 40 پست

بعضی ها چقدر چشم چرونن.دیروس ی آقایی تو بیمارستان روبرو نشسته بود .چن بار دیدم بهم خیره شده .بعد یهو دیدم زنش اومد کنارش نشست .منم یواشکی که تابلو نباشه حواسم بهشون بود . زن  خوشگلی داشت .ولی هرکی رد میشد چشمش دنبالش بود.

خدایا همیشه هوامو داشته باش😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسخره نکردم جدی گفتم ...،من اینکارو نکردم و الان تو بدبختی دارم زندگی میکنم همیشه از خودم میرسم چرا ...

تو خونه بابام تو ناز و نعمتم

بهترین احترام بهترین تحصیل بهترین لباس و موقعیت

امروز صبحانه گردون برج میلاد بودیم. من خودم گفتم دستت تنگه من حساب می کنم

خیلی زور داره بریم اونجا دخترا رو دید بزنه

میشه برای حال دلم دعا کنین؟😢❤

بهتررر ، از هیچ لحاظی به هم نمی خوردید ! تازه سنت هم کمه ، مگه بیکاری که خودت رو بدبخت کنی اخه ؟ 😐

لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ❤️❤️❤️ اِنّ مَعَ العُسْرِ یسْراً ❤️❤️❤️ تیکر آزمونمه 💪 

ی چیزی بگم دور از جونتون دخترا و زنا هم خیلی هیز شدن به شوهر ادم چشم میدوزن همینطوری

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
تو خونه بابام تو ناز و نعمتم بهترین احترام بهترین تحصیل بهترین لباس و موقعیت امروز صبحانه گردون بر ...

واااا اگه تو حساب کردی که دیگه بدتر.....

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
مگه نگفتی تموم شد بهم زدی پس چرا سوار ماشینش شدی

من حرف نمیزدم

گفت سریع کنسلش کن بیا بشین

خجالت کشیدم جلوی مردم

ولی موقع پیاده شدن انقد دعوا کردیم گفت پیاده میشی گم میشی دگ م پیام نمیدی

گفتم مگ مجبورت کردن سوارم کنی

با ۲۰ تومن اسنپ با عزت و احترام میرفتم خونمون

من حرف نمیزدم گفت سریع کنسلش کن بیا بشین خجالت کشیدم جلوی مردم ولی موقع پیاده شدن انقد دعوا کردیم ...

چه پررو 😐 ببین هنوز عقد نکرده اینه بعدا چی کار می کنه 😐😐 واقعا با چه امیدی باهاش بودی ؟ از هر لحاظی داغون بود 😐

لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ❤️❤️❤️ اِنّ مَعَ العُسْرِ یسْراً ❤️❤️❤️ تیکر آزمونمه 💪 

من چن روز پیش تو اتوبوس نشسته بودم تو قسمت آقایون یکی بهم زل زده بود اشاره هم میکرد بهم .داشتم دیوونه میشدم ها.بعد که داشت پیاده میشد دیدم با خانمی که بغل دستم نشسته بود با بچه کوچولو بغلش پیاده شدن.چطور جرٲت میکرد جلوی زنش عوضی.

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
من حرف نمیزدم گفت سریع کنسلش کن بیا بشین خجالت کشیدم جلوی مردم ولی موقع پیاده شدن انقد دعوا کردیم ...

همون ...پس میخواسته تحقیرت کنه وگرنه دلش نسوخته بوده

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
چه پررو 😐 ببین هنوز عقد نکرده اینه بعدا چی کار می کنه 😐😐 واقعا با چه امیدی باهاش بودی ؟ از هر لحا ...

از لحاظ تحصیلی و اخلاقی ب ظاهر خوبه

ظاهرشم خوبه

همشم میگه صداقت و وفاداری مهمه واسم. ولی من ک واقعا دگ فک می کنم این حرفاشم شو آف بوده

همون ...پس میخواسته تحقیرت کنه وگرنه دلش نسوخته بوده

همش میخواست دست بزنه بهم

دستشو پس زدم

گفتم بیشعور مریضی. میگم نمی خوام قبل ازدواج دست کسی بهم بخوره

میگه تو اونجا اعصابمو خورد کردی. الان نوبت منه

از لحاظ تحصیلی و اخلاقی ب ظاهر خوبه ظاهرشم خوبه همشم میگه صداقت و وفاداری مهمه واسم. ولی من ک واقع ...

اخه اخلاقیش که اصلا خوب نبوده