2777
2789
عنوان

باورم نمیشه😍😍بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 58 پست
ممنون عزیزم...انشالله بی بی شماهم مثبت بشه هیچ کاری نمیخاد کنی اگه مشکلی ندارین فقط استرستو کم کن&nb ...

این ماه ک. انگار مشکلی هم نبود

تا چند روز دیگه معلوم. میشه 

برات خوشحال شدم 

بعد از کلی انتظار نوش جونت باشه این خوشحالی

توکل بر خدایت کن‌‌؛؛  کفایت میکند حتما 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ماه ک. انگار مشکلی هم نبود تا چند روز دیگه معلوم. میشه  برات خوشحال شدم  بعد از کلی ...

مرسی گلم.انشالله خودتم با خبر خوش بیای😍

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)
مبارک باشه عزیزم به سلامتی  برامنم دعا کن

ممنون عزیزم😍انشالله شماهم بی بی چکت مثبت بشه این ماه😍نی نیمون تو یه ماه دنیا بیاد😍

سلام به همه استارتر عزیز مبارک باشه عزیزم.بچه ها یه سوال من ۱۴ موعد پریودم بود نشدم و از دوروز بعدش تو ترشحاتم فقط یه کم قاطی ترشحاتم لک میبینم الان ۴روزه اینجوریم دیروز بی بی چک زدم منفی شد به نظرتون باردارم یا نه؟کسی مثه من بوده؟

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
سلام به همه استارتر عزیز مبارک باشه عزیزم.بچه ها یه سوال من ۱۴ موعد پریودم بود نشدم و از دوروز بعدش ...

سلام عزیزم ممنون😍شماهم برا اطمینان بهتره ازمایش بدی