2777
2789
عنوان

باورم نمیشه😍😍بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 58 پست
واااای خدا😍😍😍مبارکههههه عزیزم😍چن روز ازت گذشته؟😍

۱۸روزگلم😀😀😀رفتم دکتردیگ گفتم بیبام مثبت شده ازمایش خون ننوشت ازمایشای بارداریونوشت😀

کاربرقدیمی ام 😄وقتی بچه بودمم غم بود😥ولی اون موقهاخیلی کم بود😢😧
۱۸روزگلم😀😀😀رفتم دکتردیگ گفتم بیبام مثبت شده ازمایش خون ننوشت ازمایشای بارداریونوشت😀

بسلامتی😍ایشالا نی نی خوشگل و تپلیت سالم بیاد تو بغلت😍

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا برای من هم دعا کن.  من 10 تیر برای بار دوم جنینمو از دست دادم😔 دعا کن که دیگه هیچ وقت ب ...

وای خیلی بده😔😔منم یه سقط داشتم😔خدا خودش کمکت کنه و یه نی نی سالم بهت هدیه بده

خیلی ممنونم امیدوارم این بار به سلامت بغل بگیریش دعا میکنم برای هیچ کس این اتفاق و تجربه تلخ نیفته

ممنون ایشالله....اره واقعا خیلی بده😔

آمیییییین آمییییییین .چن وقته منتظری؟

2 ساله. 

تو یک سال دوبار باردار شدمو هردوبار سقط شد😢💔

هرکاری بگی کردم، از داروی شیمیایی گرفته تا ای یو ای و.... 

ای وی اف و میکرو واسم ممنوع پزشکی شده به خاطر حساسیت دارویی. شاید اگه میتونستم ای وی اف کنم الان بچه داشتم. 

اخرین بار با طب سنتی باردار شدم که بازم نشد که بمونه برام

خب آزمایش ژنتیک ، انعقادی ، ایمنی اینا دادی؟

آره همه جور ازمایشی ازم گرفتن

باید شنبه ببرم پیش دکترم

ولی با عقل ناقصم وقتی جواب ازمایشا رو نگاه میکنم توش نوشته که من هیچ مشکلی ندارم. 

همسرم واریکوسل داره و عمل کرده ولی عمل فایده ای نداشت. دارو مصرف کرد ولی بازم تاثیری نداشت. این دفعه که ازمایش داد بازم اسپرماش افت کرده بود. 

دلم داره از غصه میترکه😭😭

ولی به خاطر شوهرمو خانواده هامون مجبورم خودمو خوب نشون بدم. تو این مدتی که من درد میکشیدمدبه امید بچه دار شدن و یا درد سقط میکشیدم چپ و راست خبر بارداری فامیلای نزدیکمو میشنیدم که یکیشون زایمان کرد برای بار سوم، یکیشون تا یک هفته دیگه زایمان میکنه، یکشون تو 5 ماهه و یکیشونم 3ماه😭😭😭

آره همه جور ازمایشی ازم گرفتن باید شنبه ببرم پیش دکترم ولی با عقل ناقصم وقتی جواب ازمایشا رو نگاه ...

ایشالله نوبت مام میرسه. من زودتر از خیلیا شروع کردم اقدام و همه بچه دار شدن و من موندم.تا دوماه قبل حالم خیلی خراب بود اما الان حالم عالیم چون از ته قلبم با همه باورم به خدا سپردم سرنوشتم و میدونم که بهترینو میخواد. یجورای به یه ایمانی رسیدم که قبل از این نداشتم و حالم از همیشه بهتره.وقتی میرم سنو و پیگیری درمان هیچ استرسی ندارم میگم خدایا جواب سنوم هرچی بود شکر.من به تو میسپارم همه چیو

خدایا از رحمتت نا امید نیستم