2777
2789
عنوان

حالم ازسریال پدربهم میخوره...😬

986 بازدید | 54 پست

فیلمنامش که افتضاحه هییییچ.....من موندم این حامد چرا بعد مرگش اینهمه با لیلا حرف میزنه....خاطره تعریف میکنه ....امشب میگفت که چجوری شد که من شبا توخواب راه میرفتم‌.....واقعا میشه آیا 

سرت را بالا بگیر بانو توصاحب نورانی ترین سیاهی جهانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب این نیستش که حامد روحش راه می افته میاد ؛ این تصور لیلاس اون مدام تو دنیای خیالیش داره با حامد حرف میزنه زندگی میکنه نفس میکشه ؛ برای همین دکتر گفت وضعش خیلی خطر ناکه چون زیادی تو دنیای غیر واقعی غرق شده

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین

من هی تو اینور اونور میدیدم میگفتن سریال پدر امشب داشتم کانال میزدم دیدم داره نشون میده خداوکیلی یه ربع نگاه کردم خندم گرفت انقدر بازیها ضعیف،فیلمنامه ضعیف مسخره بازی اصلا اینهمه تعریف و تمجید ک دیگران میکنن در خورش نبود...

حامد مرد دفنشم کزدن

بعضیا میگن جنازه یه نفر دیگه بوده چون میخواستن دفنش کنن گفتن صورتاشون سوخته قابل تشخیص نیست

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد