2777
2789
عنوان

اونایی که بیدارن بیان نظربدن...دوست دارم بدونم دیگران چطور فکر میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 33 پست

انتخاب كردن كسي به عنوان همسر كه حرفامو نميفهمه.

احساس تنهايي داره منو ميكشه

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️

داريخماخ يه اصطلاح تركى هست كه هر چى ميگردم معادل فارسى كاملى براش پيدا نميكنم اما به نظرم بد ترين حسيه كه گاهي سراغم مياد

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتخاب كردن كسي به عنوان همسر كه حرفامو نميفهمه. احساس تنهايي داره منو ميكشه

عزیزززززممممم  

داريخماخ يه اصطلاح تركى هست كه هر چى ميگردم معادل فارسى كاملى براش پيدا نميكنم اما به نظرم بد ت ...

چون چیزخوبی نیست پس خداروشکر ک نمیدونم چیه