2777
2789
عنوان

اونایی که بیدارن بیان نظربدن...دوست دارم بدونم دیگران چطور فکر میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 33 پست
من بودم بجای رفتن به پایین میرفتم خونم تا دیگه بهم بی حرمتی نشه

اتفاقا برگشتم خونمون (تویه ساختمونیم) بعد همسرم اومد دنبالم کلی اصرار کردکه بریم رفتم ولی الانم که الانم وقتی بهش فکر می کنم داغون میشم

حس دوری از خدا.همه ی حسای بد دیگه رو دنبال خودش میاره.ناامیدی،افسردگی،پوچی و...

دقیقا وقتی که به خاطر یه تصور اشتباه و سادگیم گفتم خدا دیگه از من خوشش نمیاد و از این چرت و پرتا و دیگه کم کم خدارو از زندگیم کنار گذاشتم سروکله ی همه ی اتفاقای بد و همه ی احساسات بد زندگیم شروع شد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا وقتی که به خاطر یه تصور اشتباه و سادگیم گفتم خدا دیگه از من خوشش نمیاد و از این چرت و پرتا و د ...

مشکلمون اینه فکر میکنیم خدا مثل خودمونه😊خدا حتی  حاضره شیطونو ببخشه

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
اتفاقا برگشتم خونمون بعد همسرم اومد دنبالم کلی اصرار کردکه بریم رفتم ولی الانم که الانم وقتی بهش فکر ...

آره واقعا ادم بهش برمیخوره ولی اینکه رفتی خونت بهترین جوابی بوده که بهشون دادی👏👏

من از اینکه کسی به خودش اجازه بده به دیگران بی احترامی کنه متنفرم حتی مادر خودم باشه

دیگم فکرخودت رو با این چیزا درگیر نکن ارزش نداره چون بی جواب نمونده کارشون فقط رو اعصاب خودت اثر بد میذاره

خودخوری ممنوع

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید

به نظر من بدترین حس تو دنیا اینه که بری مهمونی رسمی بعد جورابت نوکش سوراخ باشه انگشت وسطی اومده باشه بیرون تتی کنه😧 بعد مجبور شی سر انگشتت ماژیک سیاه بکشی که همرنگ جورابت بشه. بعد حواست نباشه یهو جورابت در بیاری همه بگن چرا سر یه انگشتت سیاهه😂

عاشق نشدی وگرنه میفهمیدی; پاییز بهاریست که عاشق شده است😍
مرگ آرزوهات 😟 فقط اونایی که تجربه کردن می فهمن چقدر سخته  که دیگه هیچ وقت به آرزوهات نرسی

تازه این یکی رو هم دارم ولی ببین عذاب وجدان چی با ادم میکنه که دیگه حتی ب ارزوهای ازدست رفتم هم فکر نمیکنم. 

تازه این یکی رو هم دارم ولی ببین عذاب وجدان چی با ادم میکنه که دیگه حتی ب ارزوهای ازدست رفتم هم فکر ...

چرا اخه هذاب وجدان داری؟

روی سنگ قبرم بنویسید این اولین  باری نبود که مرد  
آره واقعا ادم بهش برمیخوره ولی اینکه رفتی خونت بهترین جوابی بوده که بهشون دادی👏👏 من از اینکه کسی ...

اخه اکثرا رفتارهاشون اونطوریه

روزبله برون خواهرشوهر اقایون خونه ما بودن گفته بود عروسها نیان یا برن اتاق بشینن تو جمع نباشن 

باز به روی خودم نیاوردم ولی واقعا ناراحت شدم فقط تو خودم میریزم

چرا اخه هذاب وجدان داری؟

نمیدونم همش حس میکنم ب خانوادم خیلی بدی کردم

اونا بغیرخوبی برای من کاری نکردن ولی من خیلی بهشون بدی کردم از بی احترامی تا دل شکستن و ....

واقعا هم اون موقعها زیاد حالیم نبود

ولی الان دارم مث چی خودخوری میکنم

فکرمیکنم انگار یه ادم فهمیده و چمیدونم خیلی عاقلی بودم ک اون رفتارارو کردم

ولی بخدا نبودم...نبودمممممم  

اخه اکثرا رفتارهاشون اونطوریه روزبله برون خواهرشوهر اقایون خونه ما بودن گفته بود عروسها نیان یا برن ...

چقدر رفتارای مسخره ایی دارن 

شمام سعی کن واسه خودت و شوهرت زندگی کنی اصلا محل ندی دست به سیاه و سفید هم نزنی تا ادب بشن یعنی چی عروسا نباشن 😤😤😤😤😤

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
نمیدونم همش حس میکنم ب خانوادم خیلی بدی کردم اونا بغیرخوبی برای من کاری نکردن ولی من خیلی بهشون بدی ...

گذشته  ها گذشته بیخیال 

این چیزارو میشه جبران کرد غصه  نخور

روی سنگ قبرم بنویسید این اولین  باری نبود که مرد  
منم اگه بدونی چن سال از بهترین سالهای عمرم رو با عذاب وجدان و سرزنش خودم گذروندم الانم دیگه نمیدونم ...

دقیقا منم ..

دایم دارم خودم رو سرزنش میکنم 

یا هر بلایی سرم میاد میگم حقمه

من خود به چشم خویشتن دیدم ک جانم میرود..

2سال از بهترین سال های زندگیمو گول خوردم و پاش موندم تا دیگه خودشو نشون داد بد دهنی منم ولش کردم دلم برای خریت هام میسوزه الان 5روز شده تموم کردیم دارم عذابم میکشم

❤️😍
دقیقا منم .. دایم دارم خودم رو سرزنش میکنم  یا هر بلایی سرم میاد میگم حقمه

منم همینم