2777
2789
عنوان

خوشبوشدن بدن

964 بازدید | 14 پست

چیکارکنم همیشه بدنم خوشبوشه؟نمیتونم ازلوسیون استفاده کنم شوهرم بدش میادازمام و عطرم همیشه استفاده میکنم حمومم یه روزدرمیون میرم بعضی آدم هاهستن بدنشون خیلی خوشبوئه بدون عطراوناچیکا میکنن

منم قبل بارداریم اثلا عرق نمیکردم اما از وقتی باردار شدم انقدر عرق میکنم خودم کلافه میشم

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم قبل بارداریم اثلا عرق نمیکردم اما از وقتی باردار شدم انقدر عرق میکنم خودم کلافه میشم

من سگ مرداب میزنم به هیچ وجه بونمیده ولی همسرم خیلی حساسه اعصابموبهم ریخته

خب راهکار داره

اول اینکه هر روز باید دوش بگیری حتی اگه شامپو نزنی بدتتو بشوری...با شامپو بدن...من خودم اسطوخودوس شون استفاده می کنم...و عالیه بوش...

دوم اینکه موهای زائد کلا نباید داشته باشی...

سوم لباساتم هر روز عوض کنی چون تابستونه....

مام بزن بعد حموم 

عطرای خوش بو و متفاوت....یکم خنک بخاطر تابستون مخصوصا ۱۰ دقیقه بعد حموم یه دو تا پیس به پشت گردن و نبض دستت بزن

تمیزی لباس هام مهمه چه مانتو چه شلوار چه شال و روسری...

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌

بادی اسپلش بزن عالیه

ایرانی مای خوبه بادی اسپلشش

خارجی هم ویکتوریا سیکرت همه بو هاش محشره. تا از حمام اومدی بیرون به دست و پاهات بزن.

قانون 5/5 : اگر موضوعى 5 سال آينده برايت اهميتى نخواهد داشت، بيشتر از 5 دقيقه برايش ناراحت نباش!
تموم این راهکاراروانجام میدم

خب دیگه پس خوشبویی خودت متوجهش نمیشی شاید من نوعی بخوام کنارت بشینم بگم وای چه خوشبوعه....مثل عطر خودت میزنی فکر می کنی بده ولی همه بهت میگن چه بوت خوبه...‌(تجربه شده)

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌