2777
2789
عنوان

بعد از دوش گرفتن

503 بازدید | 12 پست

سلام دوستان. شما بعد از اینکه دوش می گیرید یا حتی قبلِ دوش گرفتن ، برای تقویت و سلامت موهاتون ، چه کارهایی انجام میدین؟؟ از ماسک ها و روغن های طبیعی که استفاده میکنید میشه بگید منم انجامش بدم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ساعت قبل از حمتم موهاتو با روغن زیتون یا نارگیل چرب کن و تو یه حوله بپیچ 

داخل حمام هم گل سر شور یا حنای،بیرنگ اگه حوصله داری برای مو خیلی خوبه

بعد از حمام هم روغن آرگان البته من چون موهام فره بعد از حمام اینو نمیزنم موهامو تار تار میبره رو هوا :)) ولی برای تقویت مو عالیه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
ببخشید شما ک موهاتون فره چیکار میکنین فرش وز نشه یا بقول خودتون تاراش جدا نشه؟

تو حمام با شونه دندونه خیلی  درشت شونه کن بعد حمام با حوله موهاتو نساب فقط آروم دورش بپیچ آب اضاافه اش بره بعد ماسک بعد از حمام بزن که نیاز به ابکشی نداره و ژل مو و بعدش ولش کن خودش خشک بشه....نکته خیلی مهمش همینه که ولش کنی خودش خشک بشه...تابستونا خوبه زمستونا سخته 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
ببخشید شما ک موهاتون فره چیکار میکنین فرش وز نشه یا بقول خودتون تاراش جدا نشه؟

ژل و.ماسک و نرم.کننده و خلاصه بعد از حمام هر کدوم رو وقتی میخوای بزنی سرتو ببار پایین موهاتو تو مشتات بگیر و باز کن ...نمیدونم متوجه میشی منظورمو...یعنی دسته های موتو با سابیدن و دستمالی زیاد خراب نکن

تو حاما با شونه دندونه خیلی  درشت شونه کن بعد حمام با حوله موهاتو نساب فقط آروم دورش بپیچ آب اض ...

ماسک بعد از حمام چ مارکی خوبه؟؟؟من سرم موی سینره تازه گرفتم یبار استفاده کردم موهامو خیلی نرم کرد ولی تاثیری تو وزی نداشت

فک کنم ژل باید بزنم تا همیشه اونشکلی بمونه حتما درسته؟

ژل و.ماسک و نرم.کننده و خلاصه بعد از حمام هر کدوم رو وقتی میخوای بزنی سرتو ببار پایین موهاتو تو مشتا ...

اره همین کارو میکنم بعد میزارم خودش خشک بشه وقتی ژل میزنم خوب میشه ولی میخواستم ببینم راهی هس ژل نزنم اخه میگن میریزه مو