2777
2789
عنوان

عدد بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 35 پست
آره...خب پس منم فردا میرم بهداشت

آره بهداشت راحتره.بعدش که همه ی اینا رو انجام دادی .لازم بود برو پیش متخصص اگه که نه نمیخواد بری

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه هر شب نمیتونم ،میخواستم ب موقع باشه😃

یه شب درمیون پس 😆

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
برو بهداشت آزمایشای لازمو میده.تست اچ آی وی هم میگیرن ازت.تیروئید و اینا هم

خیلی خوشحال شدم که شماهم بارداری. نمیدونم چندوقته اقدام بودی ولی توی تاپیکای قبل از بارداری میدیدمت. 🍭

از خواب چو برخیزم؛ اول تو به یاد آیی... مولانا
خیلی خوشحال شدم که شماهم بارداری. نمیدونم چندوقته اقدام بودی ولی توی تاپیکای قبل از بارداری میدیدمت. ...

ممنون عزیزم 😁❤❤❤من دو سال اقدام بودم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما به خانواده خبر دادین؟

همه جمع بودن خونه مامانم .مادر شوهر و خواهر شوهرم اومدن .ک شوهرم جوابو آورد.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها من اخرین پریم ۱۴تیر بود ،اخرین بی بی چکم چند روز پیش پررنگ شد ،نمیخام از بتا بدم ،هشت هفته می ...

نه. آزمایش بتا بده که مطمئن تره. بعد تا هفته 8 صبر کن.

از خواب چو برخیزم؛ اول تو به یاد آیی... مولانا