2777
2789
عنوان

عدد بتا

224 بازدید | 35 پست

سلام . من آخرین پریودم 10 تیر بوده امروز هفت روز از موعدم عقب افتاده امروز بتام 5500 بود .حالا تا قبل سونو قلب نیاز هست برم پیش دکتر؟؟ لکه بینی هم ندارم. فقط گاهی زیر دلم درد میگیره که عادیه. 

نه خوبه ولی دکتر برو چکاپ‌مینویسه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکاب هم بعد از دیدن قلب مینویسن هفته 6 و 7 بری قلب و میبینی ازمایشای قند و تیرویید و ... میدی

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

برو بهداشت آزمایشای لازمو میده.تست اچ آی وی هم میگیرن ازت.تیروئید و اینا هم

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

هفته ی ۷یا۸هم برای سونو تشکبل قلب باید بری زودتر نرو استرس میگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
عزیزم شما رفتین انجام دادین؟

بله.منم ۹تیر موعدم بود.سه روز قبلش آز دادم ودهمون روز رفتم بهداشت.الان پنج هفته و ۴روزته احتمالا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانمها من الان کیت تخمک گذاری گذاشتم ، دوتا خط افتاد ،بهترین زمان برای اقدام کیه???

از امشب 😆

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جدی؟پس کلا الان زود برم دکتر تا سونو قلب

اگه لکه بینی نداری نه الکی بهت استرس میده و سونوت میکنه مشکل تیرویید و سقط و قند که نداری ؟

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

منم 3 تیر پریودم بود. منم بعد از آزمایش بتا رفتم دکتر متخصص. آزمایش برام نوشت ک امروز انجام دادم. (ازمایش های ادرار ک عفونت ادراری چک بشه. تیرویید. قند . سرخجه و ...) که باید شما هم انجام بدی. بعد ازاون گفته برای هفته 10 به بعد برام سونو صدای قلب مینویسه. 😥. من ک طاقت ندارم.

از خواب چو برخیزم؛ اول تو به یاد آیی... مولانا