2777
2789
عنوان

خانمای قزوینی یه لحظه میاین

318 بازدید | 6 پست

سلام خانما 

آدرس یا شماره تلفن یه مشاور خوب میتونید بهم بدید که قیمت متوسط هم باشه؟

برای دوستم میخوام ضروریه برای امروز 

قافله باشی که نوبت نمیده واسه امروز 

یادمه روبروی ستاره شهر یه ساختمان پزشکان بود یه مشاور خانم بود ولی شماره تماسی ازش ندارم 

لطفا اگه میدونید بهم بگید خدا خیرتون بده😞

🌸💕

زنگ بزن ۱۱۸ بگو شماره چن تا مشاوره تو قزوین میخوام بهت میدن

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاس آدرسش گلم؟محدودشو بگی پیدا میکنم

من قزوینی نیستم کرجم قزوین روانشناسی خوندم واسه همین میشناسم ادرسشم اونموقع اول فردوسی بود ولی فکرمیکنم عوض شده باشه از۱۱۸بپرس عزیزم،،اگ نداشتن همینطوری شماره ی روانشناسواز۱۱۸بگیرزنگ بزن ازمنشی اون مطب شماره وادرس مریم رهنما روبگیر چون منشیامیدونن اغلب

⚠هُشـــدار کـه آرامـــشِ مـا را نخــراشــے⚠         ( روانشناس💐)
من قزوینی نیستم کرجم قزوین روانشناسی خوندم واسه همین میشناسم ادرسشم اونموقع اول فردوسی بود ولی فکرمی ...

ادرسش زده اول فردوسی پیدا کردم آدرسشو اگه عوض نشده باشه 

دوستم میگه آقا باشه باید بگردم دنبال اقا 

مرسی عزیزم کمک کردی 

🌸💕