2777
2789
عنوان

هرکس به غم خویشه!

153 بازدید | 9 پست

تا یادم میاد به فکر بقیه بودم و هواشون را داشتم و در قبال مشکلاتشون احساس دین و وظیفه می کردم. همیشه هم احساس می کردم که این حس یک طرفه است . اینقدر که من به فکر شونم آنها به فکر من نیستند! چرا، نهایت توجهشون به رخ کشیدن اضافه وزنم در جمع بود. کلا آدم خونسردی به نظر میام ولی خدا می دونه من هم از سنگ ساخته نشدم. شادیم مال بقیه است، ناراحتیم را تو خودم می ریزم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دوره ایه ک فقط باید دست بزاری رو کلاه خودت

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

ما یه فامیل داریم خیلی چاق.. ولی عمرن اجازه نده کسی حتی به شوخی مسخره کنه..

میگه شوهرم همش میگ لاغر نکنیا من دوست دارم زن توپولی مپلی باشه.. انقدر خوشش میاد سینه و با*سنم توپولیه..میگه مدیونی لاغر شی پوستت شل میشه صورتت خراب میشه زن باید پر باشه سگ نیستم که استخون بخوام...🤤🤤🤤

الکی..

بعد به مرور زمان لاغر کرد..

بهش گفتم پس چی شد..

گفت شوهرم میگه آدم سنش بالا میره به زانوهاش فشار میاد به کمرش.. یه کم فکر سلامتیت باش عشقم.. به خاطر سلامتی والا شوهرم تپلیمو بیشتر دوست داره....🤤🤤🤤

خودت باید زرنگ باشی از پس آدمها بربیای

ما یه فامیل داریم خیلی چاق.. ولی عمرن اجازه نده کسی حتی به شوخی مسخره کنه.. میگه شوهرم همش میگ لاغر ...

عزیزم منظورم لاغری نیست فقط. البته همین قضیه هم خیلی اعتماد به نفس آدم را میگیره. منظورم همدلیه بیشتر. کسی از اطرافیانت نپرسه واقعا حال دلت چطوره؟!

وقتی بهت نیاز دارن به شوخی تیکه بنداز که خوب یادت افتاد منم هستم یادم کنی..

مهربانانه به زبون بیار از کسایی که توقع داری ولی یه چیزم هست زمونه برعکس شده هرچی بی محلی میکنی بیشتر بهت میچسبن هرچی شوخی کردنی جواب میدی و نمیزاری دست بندازن بیشتر احترام میزارن هرچی شوخی کنی و خنده خنده دست میندازی شوخ به نظر میای..

به قول مامانم ما خودمون باعث میشیم باهامون اینجور رفتار شه.. خودمون تا یکی رو میبینیم حال میپرسیم و سر سراغ میگیریم که فلان مشکلت حل شد.. طرف شروع میکنه باز درد و دل در حالی که دردو دل کرد بگیم عیب نداره خدا بزرگ ول کن حالا که پیش همیم بیا به غصه فکر نکنیم دیگه چه خبر و از خوشی ها بپرسیم نزاریم برامون زاری کنن اونام میفهمن چند چنده..