دوست عزیز عجله نکن
درسته دکترا میگن دو تا پریود بگذره بعد میشه اقدام کرد ولی شما سعی کن خودتو خوب تقویت کن ک خدایی نکرده دوباره سقط رو تجربه نکنی
در ضمن شیاف پروژسترون حتما خارجی بخر و رکتال استفاده کن .توی بارداری بعدیت اینو یادت باشه
حتما هم بزار دوتا پریود ک گذشت پریود سومت ک شدی برو ازمایشات هورمونی بده روز دوم پریودت .از دکترت بخواه واست کامل بررسی کنه .پرولاکتین و Anti TPO رو انجام بده .PT.PTT.INRرو هم انجام بده .حتما علت سقطت رو جویا شو .درسته دکترا میگن اکثرا بارداری اول منجر ب سقط میشه ولی شما علت رو پیدا کن .بزار خیالت راحت بشه .منم دکترم گفت یه سقط مسئله ای نیس واسم ازمایش نوشت ولی هورمونی و کامل هم نبودن .سه ماه بعد اقدام کردم ب خیال اینکه چکاپم خوب بوده باردار شدم باز سقط شد .
بعد سقط دوم ازمایشاتم رو کامل انجام دادم ولی علت پیدا نشد .دکترم بهم گفت عکس رنگی انجام بده و ازمایش ژنتیک ک دیگه من از لحاظ روحی دیگه کشش پیگیری نداشتم و تصمیم گرفتم توکل کنم ب خدا و این دو راه رو نرفتم .بعد از یه سال از سقط دوم اقدام کردم ولی 3 ماه قبل بارداری کامل ب خودمو همسرم از لحاظ تغذیه رسیدم ویتامین هامونو کامل خوردیم بعد اقدام کردیم .از قبل اقدامم رفتم تحت نظر دکترم واسم قرص آاس آ نوشت الانم باردارم شبی یه آمپول انوکساپارین میزنم .شیاف هم همچنان میزارم .