2777
2789
عنوان

شوهرم نقرس گرفته هر کی اطلاعاتی داره در مورد این بیماری خواهشا بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 85868 بازدید | 53 پست
انشالا صد سال سایشون رو سرتون مستداگ باشه خدا عوض خیرت بده راهنماییم کردی  اخه بعضی ها میگن با ...

ممنونم عزیزم...وای این چه حرفیه...فقط توصیه های پزشک و رژیم رعایت کنن خوب میشن انشالله

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
ممنونم عزیزم...وای این چه حرفیه...فقط توصیه های پزشک و رژیم رعایت کنن خوب میشن انشالله

امشب واست کلی دعا کردم انشالا به تک تک آرزوهات برسی گلم خیلی حال دلم خوب کردی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب واست کلی دعا کردم انشالا به تک تک آرزوهات برسی گلم خیلی حال دلم خوب کردی 

فدات بشم من...انشالله به زودی خبرای خوبی از سلامتی همسرت بهمون بدی همینجا  

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
الان حالشون خوبه پدرتون

بله خوبن گلم گفتم که خیالت راحت من پدرم وزنش زیاده و مشکل بزرگ اینه وگرنه اگه همسرتون وزنش بالا نیست اصلا مشکلی نیست مال بابای من ارثیه چون هم عموم داره هم پدربزرگم

ورژن جديد.......عروس خانوم وکیلم؟!؟عروس رفته با دوس پسراش بهم بزنه !!! میاد الان !😐😂😂😂😂😂
انشالا صد سال سایشون رو سرتون مستداگ باشه خدا عوض خیرت بده راهنماییم کردی  اخه بعضی ها میگن با ...

وای نه گلم گوش نده من تجربه دارم میگم که ما تو خانوادمون زیاد داریم نترس اصلن ای بابا انقد سر این چیزا اعصابتو خورد نکن به چیزای منفی هم فک نکن مثبت فک کن☺

ورژن جديد.......عروس خانوم وکیلم؟!؟عروس رفته با دوس پسراش بهم بزنه !!! میاد الان !😐😂😂😂😂😂
وای نه گلم گوش نده من تجربه دارم میگم که ما تو خانوادمون زیاد داریم نترس اصلن ای بابا انقد سر این چی ...

اره بخدا چند روزه همش گریه میکنم فکرای بد میکنم دارم دیوونه میشم هیچکی هم ندارم باهاش درد و دل کنم غریبم 😥😥😔😔😔😔

شوهرتون اخرین باری که پاش درد گرفت کی بود میخوام بدونم چند وقت یکبار این درد میاد سراغشون

عزیزم چندسال پیش بود ازوقتی مشروب و گوشت قرمز نخرد خوب شد

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
تنشون سلامت باشه گلم ممنون از راهنمایی هات 😘😘😘

ممنون گلم نگران نباش ایشالله زوترسلامتیشو بدست میاره

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای