2777
2789
عنوان

شوهرم نقرس گرفته هر کی اطلاعاتی داره در مورد این بیماری خواهشا بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 86044 بازدید | 53 پست
بابای من گوشت هم دلان میخواره اما اگه مثلن تو هفته ۲ بار یا ۳ بار بیشتر بخوره پاش درد میگیره هما ما ...

الان چند ساله باباتون این بیماری رو داره ببخشید زیاد میپرسم اخه خیلی استرس دارم و میترسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب داشته باشن هم چیزی نیست که😅

یادمه ما کوچیک بودیم بابام نمی تونست از سرکار برگرده نمی تونست راه بره برادرم می رفت می اوردش...بعد تا مدتها گوشت قرمز‌و عدس اصلا نمیخورد حتی مادرم نمی پخت واسه ما...آخی یادش افتادم ناراحت شدم

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
الان چند ساله باباتون این بیماری رو داره ببخشید زیاد میپرسم اخه خیلی استرس دارم و میترسم 

راستش از اون وقتی من عقلم قد داد ما تو خونمون عدس پلو نخوردیم پس یعنی خیلی وقته☺ عصبی نشن خیلی تاثیر داره رو حملات

ورژن جديد.......عروس خانوم وکیلم؟!؟عروس رفته با دوس پسراش بهم بزنه !!! میاد الان !😐😂😂😂😂😂

راستی استارتر جان یادمه همسرم سماق دم میکرد میخورد اسید اوریکشو متعادل کرد دکتر گفت برای نقرسم خوبه ....بعدم عزیزم نقرس بیماریه بدیه این شصت درد پیش زمینه ابتلا به نقرسه نه خودش ..اگه مراعات بکنن نقرس نمیشه نگران نباش

راستش از اون وقتی من عقلم قد داد ما تو خونمون عدس پلو نخوردیم پس یعنی خیلی وقته☺ عصبی نشن خیلی تاثیر ...

اها کبابم اگه خواست بخوره سماق بریزه روش یه نفر گفت من بادم اومد مامان منم سماقو دم میکنه 

ورژن جديد.......عروس خانوم وکیلم؟!؟عروس رفته با دوس پسراش بهم بزنه !!! میاد الان !😐😂😂😂😂😂
الان حالشون خوبه پدرتون

آره خدا را شکر...ولی کلن تو غذا خوردن رعایت همه چیز میکنه...چربی و روغن و گوشت قرمز کم مصرف می کنیم خانوادگی...

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
آره خدا را شکر...ولی کلن تو غذا خوردن رعایت همه چیز میکنه...چربی و روغن و گوشت قرمز کم مصرف می کنیم ...

انشالا صد سال سایشون رو سرتون مستداگ باشه خدا عوض خیرت بده راهنماییم کردی 

اخه بعضی ها میگن باید بعد چند سال مفصلاشون جراحی بشه دیگه فلج میشن کلی ترسیدم