2777
2789
دقیقا منم خیلی نگران آینده پسرمم خودمون که زندگی و جوونی مون تباه شد

من نگران پسرمم نگران دختر کوچیکمم نگران دختر ۱۳سالمم که تو این خیابونای به اصطلاح امن راه می‌ره و ...

خدایا پسرکم امانت دستت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا ... شوهرمم میگه تولیدکننده ها دارن یکی یکی کمرشون زیر بار مالیات و .... خرد میشه 

حق دارن،اوضاع سخته واقعا

من مدتی هست که خودم وارد بورس شدم تازه میفهمم کسایی که ورشکست میشن چرا سکته میکنن.واقعا وحشتناکه سرمایه آدم جلوی چشماش از دستش بره و کاری نتونه بکنه🙁

اما مطمئن باش که همیشه روزی رسون خداست.پولی اگه قرار باشه بیاد میاد.اگرم قرار باشه بره،هر کاری کنید بازم میره از دستتون

دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید.                  آدرس اینستا:   saham.bourse                                کانال تلگرام:    BOURSE_E@

اتفاقا منم شنیدم کسایی که سرمایه شون را ر حالت پول نگه داشتن ضرر کردن چون ارزش طلا و دلار رفته بالا خوب مردم چه خبر داشتن اینطور میشه من و شوهرم کارمندیم به اون صورت سرمایه نداشتیم که بخواسم سکه و لار کنیم این جند وقت هم دستمون بند ساتن خونه بوده ولی شرایط الان برا همه بد شده ما که کارمندیم تمام جنسایی که میخریدیم را داریم سه برابر گرونتر میخریم چیزی هم آنچنان به حقوقمون اضافه نشده شماکه دیگه بدتر

ما یه ملک ۶۰متری داریم تهران یه خونه۱۵۰متری هم اهواز

چرا تو هر تاپیکی اصرار داری اینا رو بگی ؟؟؟؟

مبارکت باشه

ما هم دو تا ملک بالای صد متر تو تهران داریم

همه جا باید جار بزنم؟؟؟

واقعا نمیفهمی طرف داره از اوضاع بد اقتصادی میگه نباید بیای بگی ما خدا رو شکر مشکلی نداریم؟؟؟؟؟

تا منو مخاطب قرار نداری هیچی بهت نگفتم

حالا فهمیدم عقده داری اون از اون تاپیک ظهری اینم الان

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
حق دارن،اوضاع سخته واقعا من مدتی هست که خودم وارد بورس شدم تازه میفهمم کسایی که ورشکست میشن چرا سکت ...

دقیقا ... اتفاقا دوستم پارسال یه ضرر مالی بزرگ دادن شوهرش مشکل اعصاب پیدا کرد و همچنان دارو میخوره برام عجیب بود تا اینکه فهمیدم چقدر سخته نتیجه تلاشت یهو از دست بره ... حالا اگه دارایی همه ارزشش نصف شده بود بازم قابل تحمل بود ... الان نمیدونیم آینده چی پیش میاد و وضع بدتر میشه یا نه

اینجوری نیست عزیزم.یه سیاست مدار واقعیه،مطمئن باش وقتی حرفی میزنه الکی نیست.حرفای دیشبشم خیلی پیام د ...

اتفاقا ایشون فقط خوب حرف میزنه جوری که مردم بگن ایشون بی تقصیره.  عزیزم ایشون رییس دولتن کلی اختیار دارن این حرف اصلا منطقی نیس که کسی نمیذاره کاری بکنه.وقتی تیم اقتصادیش انقد ضعیف عمل میکنه پس کی مقصره؟  از همون چهارسال قبلش کارخونه ها تعطیل شدن انقد که واردات بی رویه داشت. این یه نمونه ش. این از وضعیت تورم. اشتغال زاییش افتضاح بوده. افزایش حقوق کارمندا بعد از چندین ماه اعمال شد اونم درصد خیلی ناچیزی. عزیزم همین چندوقت یهو انقد دلار بالا رفته خیلیا ضررهای جبران ناپذیری کردن. ایشون خودشون مشکل مالی  ندارن که وضع مردمو درک کنن جوری حرف میزد که اصن انگار نه انگار.. وقتی دلش به حال مردمی که بهش رای دادن نمیسوزه معلومه چه ادمیه

چرا تو هر تاپیکی اصرار داری اینا رو بگی ؟؟؟؟ مبارکت باشه ما هم دو تا ملک بالای صد متر تو تهران دار ...

بابا حرفملک زد منم گفتم

شما هم مبارکت باشه

منم میگم اوضاع بده

عقده هم ندارم 

خدایا پسرکم امانت دستت😍
اتفاقا منم شنیدم کسایی که سرمایه شون را ر حالت پول نگه داشتن ضرر کردن چون ارزش طلا و دلار رفته بالا ...

خب عزیزم یه عده ای که صنعتگرن تولید کننده هستن کل سرمایه شونو باید بذارن واسه تولید تا چرخشون بچرخه و تولید بره بالا البته وقتی که اوضاع عادی بود

دقیقا ... اتفاقا دوستم پارسال یه ضرر مالی بزرگ دادن شوهرش مشکل اعصاب پیدا کرد و همچنان دارو میخوره ب ...

اره واقعا سخته اتفاقا مامان منم یه ضرر گنده کرد چند ماه ناراحت بود

خدایا پسرکم امانت دستت😍