2777
2789
هممون نگرانیم عزیزم رو زندگی همه تاثیر گذاشته آینده ی مبهم  اقتصاد خراب مدیریت ضعیف نمیدون ...

من نگران این بچه هایی هستم که میان تو این مملکت نگران پسر هنوز به دنیا نیومدم که سختی نکشه و ...

خدایا پسرکم امانت دستت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از شرایطی که بوجود اومده واقعا ناراحتم اما ما خدا رو شکر مشکلی نداریم.فقط نیاز به آرامش روانی داشتیم که دیشب با حرفای آقای روحانی حاصل شد😊

شما چون کارتون تولیدی هست،شرایط سختتری دارید و طبعا باید نگران باشید. ولی مطمئن باشید این شرایط موقت هست.ما یه برهه تاریخی خیلی سختو داریم می گذرونیم.به همسرتون امیدواری بدین فقط و بهش بگین که در هر شرایطی پشتش هستین و حمایتش میکنی

دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید.                  آدرس اینستا:   saham.bourse                                کانال تلگرام:    BOURSE_E@
خیلی بهش میگم بیا تا پولمون بی ارزش تر نشده ویزای سرمایه گذاری بگیریم و ازین مملکت بی در و پیکر بریم ...

مهاجرت به اندازه زندگی کوفتی تو اینجا سخت نیست،مطمئن باش همسرتون سال دبگه پشیمون میشه چرا به حرفت گوش نکرده

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝

خدا باعث وبانی ش رولعنت کنه ماهم مثل شما 12ساله زندگی نکردیم کارکردیم که اخرش خوب باشه ولی پول مون ارزش نداره موندم چه کنیم من خیلی ناراحتم ازاینرو جا پول میاد از این طرف میره حالا هم از جنگ داخلی وخارجی میترسم از آینده بچه هام میترسم این قدر دوندگی کردیم اخرش هیچ شد 

من از شرایطی که بوجود اومده واقعا ناراحتم اما ما خدا رو شکر مشکلی نداریم.فقط نیاز به آرامش روانی داش ...

اقای روحانی فقط حرفاش امیدوارکننده ست ولی در عمل فقط گند میزنه به مملکت.

نگرانی که هست فقط میتونم بگم خداامام زمانمونوبرسونه ایشالا

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
من از شرایطی که بوجود اومده واقعا ناراحتم اما ما خدا رو شکر مشکلی نداریم.فقط نیاز به آرامش روانی داش ...

دقیقا ... شوهرمم میگه تولیدکننده ها دارن یکی یکی کمرشون زیر بار مالیات و .... خرد میشه 

اقای روحانی فقط حرفاش امیدوارکننده ست ولی در عمل فقط گند میزنه به مملکت.

اینجوری نیست عزیزم.یه سیاست مدار واقعیه،مطمئن باش وقتی حرفی میزنه الکی نیست.حرفای دیشبشم خیلی پیام داشت.ولی خب متاسفانه اختیارات رییس جمهور تو نظام ما زیاد نیست.واسه همین با کارشکنی نهادهای خیلی بزرگ وضعیتمون اینی میشه که الان هست

دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید.                  آدرس اینستا:   saham.bourse                                کانال تلگرام:    BOURSE_E@
ما تو این اوضاع از عرش به فرش افتادیم شوهرم کلیییی ضرر کرد

عزیزم ... گمون میکنم خیلیا اینطور شدن ... ما که حتی یه ماشین خوب هم نخریدیم بقول شوهرم میگفت آدم با پولش باید کار کنه ماشین بحریم که پولمون اونجا راکد بیفته ... اما الان ...