2777
2789
دقیقا ... اتفاقا دوستم پارسال یه ضرر مالی بزرگ دادن شوهرش مشکل اعصاب پیدا کرد و همچنان دارو میخوره ب ...

دارایی همه ارزشش کم شده.وقتی ریال بی ارزش شده واسه هرکی که تو ایرانه این اتفاق افتاده.فقط بعضیا تلاش میکنن کمتر ضرر کنن.مطمئن باش در حالت کلی وضعیت هممون نسبت به چند ماه پیش نزولی بوده

دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید.                  آدرس اینستا:   saham.bourse                                کانال تلگرام:    BOURSE_E@

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارایی همه ارزشش کم شده.وقتی ریال بی ارزش شده واسه هرکی که تو ایرانه این اتفاق افتاده.فقط بعضیا تلاش ...

دارایی کسایی که سرمایه شون پول بوده نصف شده ولی اونایی که دلار و طلا و ماشین داشتن چند برابر شده ملک هم درصد کمی افزایش داشته ... فرض کن یه ماشینی مثل سانتافه پارسال ۲۵۰ بود حدودا الان ۸۰۰ شده خب کسایی که یکمی از دارایی شون ماشین یا طلا و دلار بوده کمتر ضرر کردن ولی با این تورم و این اوضاع حتی همونا هم بزودی دچار مشکل میشن

اتفاقا ایشون فقط خوب حرف میزنه جوری که مردم بگن ایشون بی تقصیره.  عزیزم ایشون رییس دولتن کلی اخ ...

خب این نظر شماست عزیزم و البته محترم.من نمیخوام نظر کسی رو عوض کنم،نظر خودمو گفتم و وارد بحث سیاسی هم نمیخوام بشم.فقط این نکته رو بگم که ایشون نگفتن بی تقصیرم منم همچین حرفی نزدم.اما مسائل به همین سادگی و سطحی ای که ما میبینیم نیست. و اینکه نور هیچوقت تاریکی مطلق نیست و بلاخره نور راه خودشو پیدا میکنه و می تابه

دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید.                  آدرس اینستا:   saham.bourse                                کانال تلگرام:    BOURSE_E@

فقط درد اونجاست که بعضیا ازین شرایط خوشحالن و میگن این همون روحانیه که بهش رای دادین

من خودم چند دوره است که کلا رای نمیدن و ازین سیستم قطع امید کردم ولی بنظرم آدم ذره ای انسانیت در وجودش باشه نباید به سختی مردم شاد بشه ... دلم واسه مریضا که مجبون داروهای گرون بخرن و سختشونه میسوزه ... برا مادری که جگرگوشه ش یه داروی خاص میخواد و پولشو نداره و اونایی که واسه نون شبشون محتاجن

خب این نظر شماست عزیزم و البته محترم.من نمیخوام نظر کسی رو عوض کنم،نظر خودمو گفتم و وارد بحث سیاسی ه ...

بله نظر شما هم محترم. کسایی که مشکلات مالی بیشتری دارن بیشتر متوجه وضعیت فجیع این روز ها میشن. در حالی که رئیــــس دولت حتی ازین وضعیت شرمنده مردمش نیست. 

موفق باشید.

فقط درد اونجاست که بعضیا ازین شرایط خوشحالن و میگن این همون روحانیه که بهش رای دادین من خودم چند دو ...

آفرین،انگار منتظر نشسته بودن تا روحانی بخوره زمین بعد بگن دیدین،حقتونه.مخصوصا این بازیگرا که تو هر مساله ای خودشونو صاحب نظر میدونن.نمیدونم اینا فکر میکنن از بین چهارتا کاندیدا کی رای میاورد الان مملکت گلستان بود؟!!!

ما که امروز رفتیم فروشگاه همه چیز گرون شده.

ما هم کارمندیکارمندی با همون پول قبلی باید مایحتاجمون رو بخریم. یعنی پولمون  تا نصف برج میرسه بعد از پس انداز مون خرج میکنیم.

عهههههههه  داریم له میشیم کلا افسرده شدیم.

پمپرز 50 تومان 100 تومان .

اینو یه تایپیک دیگه هم گفتم یعنی میگذرونیم زندگی نمیکیم.