elinazam مدیر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 4414 عنوان بچه ها تورو خدا برید واسش گزارش بزنید تن و بدنم داره میلرزه😢😢 | مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 62 پست تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼 1397/05/16 | 22:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elinazam مدیر استارتر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 4414 جوابتو داده دیگه اگر حرفش بده حرف شما هم بد بوده یه سریاتون بی منطقین واقعا میگه ک س خ ل به همه بعد من مقصرم خوبه والا یکی اینجور نفرینتون کنه حال منو درک میکنید😢😢واقعا که😢😢 تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
mahoorhastam عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 433 این بچه بازیا چیه هر کی با هر کی بحثش میشه یه اسکرین میگیره بقیه رو خبر میکنه و مظلوم نمایی خودتون حل کنید دیگه مشکل تونو تاجایی که میدونمم اسکرین گذاشتن خلاف قوانین سایته تو رمز چشمک گرگ و شبان را دیر فهمیدی / همان اول حساب گله روشن بود باور کن ....
مژده3 عضویت: 1395/11/28 تعداد پست: 8182 هی بحث کرد حرف زشت زد کف ک س خ ل ن منم حرصم گرفت ممنونم از دلداریت عزیزم حتما میخونم❤❤❤ عیبی نداره فدات شم ، اصلا بهش فکر نکن ، اگر قرار بود هر کس هر چی میگه بشه الان نصف آدمای کره زمین کج و کوله بودن،
elinazam مدیر استارتر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 4414 چه راحت تن و بدنتون به لرزه می افته 😁😁😂 یکی اگه این حرفو بهت بزنه حالت دیدن داره واقعا متاسفم برای خودم که فکر کردم حال آدمو یسریا درک میکنن😢 تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
clarissa عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 2503 یه سریاتون بی منطقین واقعا میگه ک س خ ل به همه بعد من مقصرم خوبه والا یکی اینجور نفرینتون کنه حال من ... من بخاطر خودخواهی شما برای کسی گزارش نمیزنم دوست عزیز جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟
elinazam مدیر استارتر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 4414 عیبی نداره فدات شم ، اصلا بهش فکر نکن ، اگر قرار بود هر کس هر چی میگه بشه الان نصف آدمای کره زمین کج ... آره حق با شماس ولی چون بچم تو شکممه بیشتر غصه دار شدم خدا جوابشو بده اشکام بند نمیاد😢😢😢😢 تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
elinazam مدیر استارتر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 4414 من بخاطر خودخواهی شما برای کسی گزارش نمیزنم دوست عزیز متاسفم برات توام یکی مثل اونی دیگه بفرما بیرون از تاپیک تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
elinazam مدیر استارتر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 4414 این بچه بازیا چیه هر کی با هر کی بحثش میشه یه اسکرین میگیره بقیه رو خبر میکنه و مظلوم نمایی ... درکتون پایینه متاسفم حامله نیستی درک کنی حال آدمو😢😢 تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
حلماوبهار عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 6486 متاسفم برات توام یکی مثل اونی دیگه بفرما بیرون از تاپیک یه جوری میگه گزارش نمیزنم انگار میخواد کوه بکنه !!! تو هم ناراحت نباش گلم ..
jeiran عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 3609 حرفش زشت بود قبول ولی شماعم شلوغش کردی..همون ی بار میگفتی فیک کافی بود خب خوشگلم..نگران نی نی عم نباش🤕😗
عارفف عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 172 از نظر این خانم تکذیب عکس مساویه با داغ بچه حالا پیش خودش فکر کرده بگه تو داغ بچتو ببنی واقعا میبینی فکر کرده خداست بیخیال بزرگ نکن اینو دست تو کثافط بندازی بوش بلند میشه
elinazam مدیر استارتر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 4414 یه جوری میگه گزارش نمیزنم انگار میخواد کوه بکنه !!! تو هم ناراحت نباش گلم نمیدونم یسریا سنگ دلشون واقعا😢مرسی که درک میکنی عزیزم❤❤ تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
clarissa عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 2503 متاسفم برات توام یکی مثل اونی دیگه بفرما بیرون از تاپیک با این رفتار بچگانتون به نظرم حق داشته همچین حرفی زدهلطفا دیگه ریپلای نکنین که منو تاپیکتون نبینین جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟
منتظرظهورآقا عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 2974 الهی بمیرم برات عزیزم اصلا نگران نباش برای فندقت هیچ اتفاقی نمیخونه الان برات 10تا صلوات میفرستم 🌸❤راه ظهورت را بستم...قبول اما خدا را چه دیدی شاید قرار است حُر تو باشم❤🌸