2777
2789
جوابتو داده دیگه اگر حرفش بده حرف شما هم بد بوده

یه سریاتون بی منطقین واقعا میگه ک س خ ل به همه بعد من مقصرم خوبه والا یکی اینجور نفرینتون کنه حال منو درک میکنید😢😢

واقعا که😢😢

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼

این بچه بازیا چیه هر کی با هر کی بحثش میشه یه اسکرین میگیره بقیه رو خبر میکنه و مظلوم نمایی 

خودتون حل کنید دیگه مشکل تونو تاجایی که میدونمم اسکرین گذاشتن خلاف قوانین سایته 

تو رمز چشمک گرگ و شبان را دیر فهمیدی ‌‌‌‌/ همان اول حساب گله روشن بود باور کن ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی بحث کرد حرف زشت زد کف ک س خ ل ن منم حرصم گرفت ممنونم از دلداریت عزیزم حتما میخونم❤❤❤

عیبی نداره فدات شم ، اصلا بهش فکر نکن ، اگر قرار بود هر کس هر چی میگه بشه الان نصف آدمای کره زمین کج و کوله بودن، 

چه راحت تن و بدنتون به لرزه می افته 😁😁😂

یکی اگه این حرفو بهت بزنه حالت دیدن داره واقعا متاسفم برای خودم که فکر کردم حال آدمو یسریا درک میکنن😢

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
یه سریاتون بی منطقین واقعا میگه ک س خ ل به همه بعد من مقصرم خوبه والا یکی اینجور نفرینتون کنه حال من ...

من بخاطر خودخواهی شما برای کسی گزارش نمیزنم دوست عزیز

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟
عیبی نداره فدات شم ، اصلا بهش فکر نکن ، اگر قرار بود هر کس هر چی میگه بشه الان نصف آدمای کره زمین کج ...

آره حق با شماس ولی چون بچم تو شکممه بیشتر غصه دار شدم خدا جوابشو بده اشکام بند نمیاد😢😢😢😢

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
این بچه بازیا چیه هر کی با هر کی بحثش میشه یه اسکرین میگیره بقیه رو خبر میکنه و مظلوم نمایی  ...

درکتون پایینه متاسفم حامله نیستی درک کنی حال آدمو😢😢

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼

از نظر این خانم تکذیب عکس مساویه با داغ بچه 

حالا پیش خودش فکر کرده بگه تو داغ بچتو ببنی واقعا میبینی فکر کرده خداست بیخیال بزرگ نکن اینو دست تو کثافط بندازی بوش بلند میشه 

یه جوری میگه گزارش  نمیزنم انگار میخواد کوه بکنه !!! تو هم ناراحت نباش گلم

نمیدونم یسریا سنگ دلشون واقعا😢

مرسی که درک میکنی عزیزم❤❤

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
متاسفم برات توام یکی مثل اونی دیگه بفرما بیرون از تاپیک

با این رفتار بچگانتون به نظرم حق داشته همچین حرفی زده

لطفا دیگه ریپلای نکنین که منو تاپیکتون نبینین

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟