2777
2789
نترس منم گزارش زدم پستش پاک میکنن اگه قرار بود با به جمله چیزی بشه الان این همه ادم رو کره زمین نب ...

میدونم ولی حرفش خیلی سنگین بود برام داغون شدم😢

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1984366/موي-كم-پشتعكس?postId=66074450

اون خیلی حرف زشتی زده، ایشاللا خدا جوجه ات واسه ات حفظ کنه، به حرف اون هیچ اتفاقی نمی افته، ولی عزیزم شما خیلی رو مخش رفتی، اول شما کلی به طرف تهمت زدی مسخره اش کردی، حالا هم چیزی نشده یه آیه الکرسی بخون آروم شی، تیکر بارداری هم به نظر من بردار، من خودم یکروز گذاشتم برداشتم گفتم شاید دل شکسته اینجا باشن و غصه بخورن 

اون خیلی حرف زشتی زده، ایشاللا خدا جوجه ات واسه ات حفظ کنه، به حرف اون هیچ اتفاقی نمی افته، ولی عزیز ...

هی بحث کرد حرف زشت زد کف ک س خ ل ن منم حرصم گرفت

ممنونم از دلداریت عزیزم حتما میخونم❤❤❤

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼

عاقبت کاراگاه بازی 

اگه فکر میکنین تاپیکی دروغه با سکوت تاپیکو ترک کنین نیازی ب کاراگاه بازی نیست

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

جوابتو داده دیگه

اگر حرفش بده حرف شما هم بد بوده

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟