2777
2789
مظلوم نمایی نیس من با انتظار زیاد حامله شدم داغون شدم با حرفش😢

هزاران زن روز ها حامله می شن خیلی هاشون هم زندگی سختی دارن ، قبول دارم که توی این دوران اطرافیان باید حواسشون جمع باشه اما یه کم بهتره که قوی تر باشیم ! بچت در آینده یه مادر قوی نیاز داره و به دردش می خوره 

لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ❤️❤️❤️ اِنّ مَعَ العُسْرِ یسْراً ❤️❤️❤️ تیکر آزمونمه 💪 
سنگ دل بی رحم خدا همچین کسیو نصیبت کنه و همچین حالی رو

من سعی میکنم سرم تو کار خودم باشه و دنبال شر نگردم

در نتیجه چنین حرفایی هم نشنوم عزیزم

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سریاتون بی منطقین واقعا میگه ک س خ ل به همه بعد من مقصرم خوبه والا یکی اینجور نفرینتون کنه حال من ...

قبل از اینکه این حرفو بزنه شما خیلی باهاش کل کل کردی .مجبور نبودی بمونی اگر باور نداشتی تاپیکو ترک کن نیاز به اینقدر گیر دادن نیست ... ادم عصبی میشه