2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین چندلحظه لطفا💖

110 بازدید | 3 پست

من این ماه اقدامم ازدیروز وقت تخمک گذاریمه اما اصلا ترشح ندارم آخه هرماه وقت تخمک گذاریم ترشحاتشو داشتمو میفهمیدم ولی این سری اصلا ندارم😟

یعنی علتش چی میتونه باشه؟؟

کسایی که اقدام داشتن بیاین بگین شمام تواقدام اینطوری بودین؟؟

نکنه این ماه اصلا تخمک گذاری نداشتم🤤

تخمک گذاری بدون علائمم هست عایا؟؟

پیشاپیش ممنون بابت جواباتون💖💖

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

سخت نگیرعزیز...تو اقدامتو مرتب بکن ...

اگه خیلی حساسی ماه بعد برو دکتر برات  سونو بنویسه و دو سه ماه پشت سرهم برو سونو تا تاریخ دقیق تخمک گزاریتو بدونی...اگرهم اینهمه حساس نیستی که فدای سرت...از اتمام پریود تاروز 20 پری اقداماتو داشته باش...ان شااله که نتیجه میگیری گلم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نگیرعزیز...تو اقدامتو مرتب بکن ... اگه خیلی حساسی ماه بعد برو دکتر برات  سونو بنویسه و دو ...

ن گلم زیادسخت گیر نیستم وب گفته ی شما از روزی ک پاک شدم تاالان ی شب درمیون اقدام داشتیم فقط چون علائمم مث ماهای قبل نبود برام سوال شده بود😊

مرسی💖

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹